reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja muszę zadzwonić do tego szpitala co będę rodzić i się dowiedzieć co potrzebuję żeby nie taszczyć wszystkiego :-) to może się zmieszczę w mniejszą torbę bo wczoraj jak się pakowałam to zabrakło miejsca i wytargałam od mamy większą torbę ale pakowałam wszystko ( to co kiedyś podawałyście na liście wyprawki ) :-);-)

reklama
modroklejka fajnie ze znalazl sie ktos kto ma juz ta zabawke przynajmiej teraz juz wiem ze warto ja kupic :-)
a reszte tych rzeczy gdzie kupujesz??? na allegro je znajde?
pytam bo nie ma mnie w polsce i jedynie allegro mi pozostaje , tutaj tego niestety nie ma :baffled:

Pozdrawiam!;-)

malenstwo-wszystko kupisz na allegro, chociaz ja kupowałam w sklepie maluszek w poznaniu bo o dziwo był tam taniej niz na allegro

powiem ci ze jakosciowo sa rewelacyje...drogie ale super...drugi komplet na zmiane mam feretti-tez nie był tani, ale uwazam te z osiołkiem za lepsze-po wyprasowaniu idealnie gładkie..a feretti musiałam na pol wilgotne prasowac...karuzelka gra muzyczke mozarta-jedyna wada to ze jest narecana a nie elektroniczna, ale jest boska

co do zabawek to mój mąż juz tez się rozgląda za zabawkami zawsze jak jesteśy w jakimś wiekszym sklepie.. Kolejka?? już sobie obiecał ze kupi naszemu synowi:tak: Tylko ze ja mówie że on to chce też dla siebie kupić a nie tylko dla syna:-D A on się tylko śmieje i nic nie odpowiada bo wię że to jest tez prawda:-D

A jeśli chodzi ogólnie o kolejki to jak ja byłam mała to tez mielismy taką na dwa tory na samochody wyscigowe i dżojstiki (nie wiem jak się to pisze:tak:)co tata z Czech przywiózł, głownie dla moich braci starszych ode mnie o 7 i 8 lat, ale ja bawiłam się tym super i to była moja najlepsza zabawka:-D Ogólnie lubiłam sportowe bryki:-D

magmil to ja i swoj wypiore z tym ze u mnie zauwazylam ze ten kokos troche poprzyklejal sie do okrycia...ale zobaczymy co bedzie...

o zabawkach nic mi nie mowcie to istne szalenstwo rodzice zaspokojaja swoje niespelnione marzenia z dziecinstwa a potem nie mozna nic kupic bo tyle zabawek i nie ma gdzie postawic.... a dziecku najprosttrze rzeczy podobaja sie najbardziej klamerki, walek do ciasta, poduszka, sciereczki....itp...
moj maz mowi jawnie ze kupi Hubertowi i sobie np sterowany samolot haha albo inny bajerandzki gadzecik...ech chlopaki nigdy nie dorosna...chociaz ja sama bym mnostwo przytulanek kupowala ale sie powstrzymuje naszczescie...

reklama
Pościel to mam z kolekcji Royal wykonana z mięciutkiego welurku jestem z niej bardzo zadowolona choc kosztowala 400 zl ale stwierdzilam ze pierwszej coreczce zalowac nie bede :-)

Do góry