reklama
A ja jeszcze sobie dzis przypomnialam, zeby wziac do szpitala moj CD player, sluchawki i jakies plyty ulubione. A, no i baterie:-) Slucham bardzo duzo muzyki w domu, co prawda na sluchawkach nie przepadam (no i nie oszukujmy sie, dla uszu to dobre nie jest), ale w sytuacjach awaryjnych lepsze to dla mnie, niz nic. A moze jak sie porod bedzie przedluzal, to to bedzie moje "znieczulenie", hehehe
Tylko jeszcze plytki musze wybrac, pewnie to bedzie Leonard Cohen, pewnie Hanna Banaszak... Hehe, a może wezme cos ostrzejszego, jakby maly nie chcial dlugo wyjsc;-)

Tylko jeszcze plytki musze wybrac, pewnie to bedzie Leonard Cohen, pewnie Hanna Banaszak... Hehe, a może wezme cos ostrzejszego, jakby maly nie chcial dlugo wyjsc;-)

DobreTylko jeszcze plytki musze wybrac, pewnie to bedzie Leonard Cohen, pewnie Hanna Banaszak... Hehe, a może wezme cos ostrzejszego, jakby maly nie chcial dlugo wyjsc;-)![]()

Najgorzej bedzie jak malemu sie spodoba taka ostra muzyka i postanowi jeszcze posiedziec w brzuszku....pospac hehe:-)
Moonik1 dobrze ze o bateriach przypomniałas
Jak ostatnio rodziłam też z mężem wzieliśmy odtwarzacz plyt z małymi glośniczkami i aparat fotograficzny.
Do pewnego momentu muzyki sluchalam, a potem zaczela mnie wkurzac i chcialam zeby maz ja wylaczyl. Potem porod, dzidzia wyszla i polozna pyta meza czy chce przeciac pepowine i czy ma aparat to by zdjecie zrobila.
Oczywiscie aparat byl tylko ze jedyny komplet baterii byl ... w odtwarzaczu.
I co? Mąż z trzesacymi sie rekami przekladal baterie, a polozna poczekala. I jakie zdjecie mamy
Ekstra pamiątka.
Jak ostatnio rodziłam też z mężem wzieliśmy odtwarzacz plyt z małymi glośniczkami i aparat fotograficzny.
Do pewnego momentu muzyki sluchalam, a potem zaczela mnie wkurzac i chcialam zeby maz ja wylaczyl. Potem porod, dzidzia wyszla i polozna pyta meza czy chce przeciac pepowine i czy ma aparat to by zdjecie zrobila.
Oczywiscie aparat byl tylko ze jedyny komplet baterii byl ... w odtwarzaczu.
I co? Mąż z trzesacymi sie rekami przekladal baterie, a polozna poczekala. I jakie zdjecie mamy
Ekstra pamiątka.
M
modroklejka
Gość
hehe
z tym aparatek to cos jest-brat meza wogole zapomniał i zdjecia robil komorka-na szczescie tam ma dobry aparat...
my mamy dosc sporych gabarytów lustrzanke i srednio mi sie wydaje ze małz bedzie z nia na porodówce reportaz robił-na szczescie obojgu konczyły nam sie umowóy na kom i wymienilismy telfony na takie które robią super zdjeica...nawet mamy takie same modele-ja brązowy a maz srebrny
z tym aparatek to cos jest-brat meza wogole zapomniał i zdjecia robil komorka-na szczescie tam ma dobry aparat...
my mamy dosc sporych gabarytów lustrzanke i srednio mi sie wydaje ze małz bedzie z nia na porodówce reportaz robił-na szczescie obojgu konczyły nam sie umowóy na kom i wymienilismy telfony na takie które robią super zdjeica...nawet mamy takie same modele-ja brązowy a maz srebrny
avanti85
Entuzjast(k)a
a ja dzisiaj z małżem pojechalismy do Tesco kupiliśmy super ciuszki dla synka i wszystko o połowę taniej bo wyprzedaż była i w 5-10-15 to samo za 2 pary super sztruksów takich troszke ocieplanych zapłaciłam 30zł :-)
i cieszę się jak dziecko bo ja rzadko trafiam na fajne promocje 

Dominika81
Fanka BB :)
Z tym spaniem w nocy w gondolce to niezły pomysł... Dziecko by było "pod ręką", a tak trzeba wstawać do łóżeczka jak tylko zakwili, a może wystarczy tylko pogłaskać i będzie spać dalej.. :-) Szczególnie, że u nas łóżeczko nie będzie stało tak blisko naszego łóżka.
Avanti85 - to super
))) Ja jeszcze nie kupuję ubranek.. Siostra cioteczna mi obiecała wielką pakę po swoich synkach, ale czekam i czekam i nie wiem czy się doczekam.... Żebym tylko w ostatnim momencie nie musiała wszystkiego naraz kupować jak się okaże, że tylko tak mówiła....
Avanti85 - to super
avanti85
Entuzjast(k)a
Dominika ja musiałam powolutku kompletować sama ubranka odkąd dowiedziałam się że bedzie synek bo dostałam pełno ciuszków ale na dziewczynkę
:-)

avanti85
Entuzjast(k)a
no i jeszcze mama moja nakupowała troszke ubranek ale też są bardziej dla dziewczyki niż dla chłopca
a szkoda bo takie śliczne 

reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Moja teściowa cały czas powyarzała mi żebym ciuszków nie kupowała, bo może dostane, ale jak narazie nie dostałam , i pewnie bym została wogóle bez ciuszków, a tak mam, moze nie wiele, ale zawsze to coś:-)