reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Faktycznie ten z pianki termoelastycznej opis w internecie ma super.Zobaczymy jaki bedzie naprawdę.Na razie moja 8- letnia corka musiala go wypróbować , położyła go na podłodze i tak spała.Ale chyba wygodnie to jej nie było bo ona ma 130 cm a materac 120cm.:-DKupiłam ostatnio płyn do mycia ciała i głowki dla niemowląt mustelli i mój mąż musiał sie oczywiście pierwszy raz sam w nim umyć bo był ciekawy.Stwierdził że jest rewelacyjny.:-)A moja starsza córka 14-letnia ostatno życzy sobie żeby jej kupować do jedzenia kaszki bobo-vita.

reklama
my w sypialni ale nie przy łózku będziemy mieć kołyskę -obok duży fotel do karmienia z podnóżkiem(chcemu uniknąć spania z dzieckiem)... w ciągu dnia dzidzia będzie spać u siebie .... osobny pokoik.. no i oczywiście jak wyrośnie z kołyski to na stałe będzie mieć już swój pokoik
cześć:)
witam ja z kwietniówek was poczytuje:-D
Ja z Marlenka tak zrobiłam:
Miała urządzony swój pokoik i tam spała w ciągu dnia a w nocy spała w wózku (gondolce) Tak było przez 4 miesiące a później to już w nocy się budziła tylko raz a wiec spała już przez cały czas w swoim pokoju i nie było żadnych problemów.
Teraz tez tak zrobie:tak:
A że mieszkam w bloku to pokoje akurat sypialniane są blisko siebie w sumie pokój małej dzidzi jest na przeciwko naszej sypialni i z łózka dokładnie mam 4 kroki:-D będzie dobrze

pozdrawiam was:)

Też o tym myślałam, że póki jest takie małe to może spać w gondolce od wózka... przynajmniej w nocy i na samym początku kiedy ciężko jest się ruszać i człowiek jest ciągle niewyspany

ja tez mam lovelle mleczko do prania-ale płukałam w lenorze sensitive-lovella do płukania nieładnie mi pachniała-tzn prawie wogole nie pachniała

reklama
Do góry