reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja łóżeczko ustawiłam w drugim pokoju i chyba nie wiem czy to dobry pomysł :-p:confused: chociaż moja koleżanka od małego synka uczyła spać osobno a nie z nimi w pokoju :tak: ale jak sobie pomyślę że mam wstawać co godzinę i biegać z pokoju do pokoju to chyba łóżeczko przytaszczę do siebie :-D

reklama
na początku podobno wygodniej jak łożeczko jest jak najbliżej łóżka a potem jak ktoś ma możliwosc to do osobnego pokoiku:tak:
Ja akurat teraz mam pogląd aby nie spać z dzieckiem w jednym łóżku, mimo że mamy wielkie(180x200), bo mój brat tak zrobił i efekt jest taki że zona śpi z synkiem a on na osobnym łózku:baffled: bratanek skończy w marcu roczek:baffled: Jak bedzie po urodzeniu? Ustawię sobie łóżeczko jak najbliżej swojego ale od początku chce aby w łóżeczku spało. Mam nadzieję ze się uda:-D

Przyszły mi też rzeczy z allegro:tak: To okrycie kąpielowe ze słodkim żółwikiem:tak:
to kawałek

Ostatnia edycja:
my w sypialni ale nie przy łózku będziemy mieć kołyskę -obok duży fotel do karmienia z podnóżkiem(chcemu uniknąć spania z dzieckiem)... w ciągu dnia dzidzia będzie spać u siebie .... osobny pokoik.. no i oczywiście jak wyrośnie z kołyski to na stałe będzie mieć już swój pokoik

W naszym przypadku-to my wprowadzamy sie do pokoju Małego <postawimy tam nasza kanape do spania> a Mały bedzie spal w swoim łożeczku, ale blisko nas...jak przyjedzie odpowiedni moment to po prostu sie WYPROWADZIMY :happy:

W naszym przypadku-to my wprowadzamy sie do pokoju Małego <postawimy tam nasza kanape do spania> a Mały bedzie spal w swoim łożeczku, ale blisko nas...jak przyjedzie odpowiedni moment to po prostu sie WYPROWADZIMY :happy:

no nieźle !!! o takim rozwiązaniu to ja jeszcze nie słyszałam:))))
my byśmy tak nie mogli bo jak już pisałam nasze dzieck swój pokoik będzie meić w "szafie":-D a tam z łózkiem byśmy się nei zmieścili:))

Mazik ale slodki ten recznik,ja tez mam z kapturkiem zielony ale nie jest az taki grupy jak Twoj.\
Laila jak to w szafie????:-D:-)
ATsonia super pomysl,wtedy didzia przyzwyczaja sie do pokoiku od urodzenia.

reklama
my w sypialni ale nie przy łózku będziemy mieć kołyskę -obok duży fotel do karmienia z podnóżkiem(chcemu uniknąć spania z dzieckiem)... w ciągu dnia dzidzia będzie spać u siebie .... osobny pokoik.. no i oczywiście jak wyrośnie z kołyski to na stałe będzie mieć już swój pokoik

ja tez bardzo marzyłam o kołysce:-( niestety finansowo się poplątało bo trzeba troche oszczędności zrobić i trzeba bylo kupić cos na dłużej:-( ale mąż obiecał że przy następnym dziecku napewno spełnię swoje marzenie o takim cudeńku. :-( ciekawe....

Laila jak to w szafie pokoik?? hehe jakie zainteresowanie szafa wzbudziłas:)

Do góry