reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Nefka------------------w kojcach sa regulowane poziomy materacyku i do tego trzeba kupic materacyk jak do lozeczka drewnianego wiec nie ma szans na popsucie maluszkowi kregosluppa wszystko tak samo jak w drewnianym tylko wyglad inny :-)

Troche inne sa materacyki do lozeczka turystycznego.
Moje lozeczko ma wymiary 105cm na 75cm bodajze(nie pamietam dokladnie) a lozeczka drewnianego chyba o takich wymiarach nie ma

reklama
No wlasnie ja tgez szukalam wiekszego,tak zeby mialo okolo 120cm ale znalazlam jedno i okazalo sie nie stabilne:crazy:i jeszcze jakies dziwne strasznie bylo i wzielismy Graco ktos juz wstawial link a ja pisalam ze mam tekie tylko w innym kolorze

Hej no przeciez nie mozna krytykowac czyjegos wyboru,dziewczyny pisza prawde.Turystyczne sa z regulowanymi wysokosciami i sa siateczki po bokach,ja mam turystyczne u mamy w Polsce a u siebie drewniane.Kazdy kupuje takie jakie uwaza -ja sama zastanawialam sie nad turystycznym ale cena podobna do drewnianego wiec wybralam drewniane,nie ma sie co spierac ktore lepsze,to tak jakby wozek x-lander byl cacy a quinny bleee.Kazdy kupuje wedlug gustu a to i tez fajnie ,bo kazdy ma przeciez inny:-)jakby tak kazda z nas zakupila ten sam wozek i lozeczko to byloby dopiero dziwnie.

M&R sliczny ten komplecik :-)
co do Twojego posta wyżej zgadzam się w 100% każda z nas ma inny gust i upodobania :tak::-p dla jednej łóżeczko turystyczne jest dobre a dla innej drewniane i ja myślę że bez sensu dyskutować które lepsze :blink:

ja nie dyskutowałam :zawstydzona/y: tylko wkurzają mnie takie opinie jak ktoś piszę że np kojec jest beee:-(

Mam nadzieje ze pisałyście w mojej obronie:-p:rofl2:

no właśnie o to mi chodziło że zwolenniczki drewnianych łóżeczek mówią że kojce są bee i odwrotnie i to jest bez sensu bo każda i tak kupi to co się jej podoba :-p

wicie co mie lubie okreslenia 'kojec" bo mi sie z psem kojarzy,wole okreslenie lozeczko turystyczne,chociaz wiem ze typowe kojce tez sa calkiem inne niz lozeczka uirystyczne.Bo lozeczko turystyczne to tez poniekad kojec

ja miałam przy moich bombelkach łóżeczka drewniane przy antosiu chciałam turystyczne bo widziałam u koleżanki takie z wibracjami melodyjkami i bardzo mi się podobało ale w życiu jak to w życiu dostałam drewniane z drewnexu i mój P stwierdził że szkoda kasy wydawać na inne no i przyznałam mu rację ale te turystyczne są naprawde świetne:-D

reklama
Do góry