reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my mamy łóżeczko drewniane po starszej córce, ona nic nie gryzła, nie próbowała wyskakiwać górą, nie wspinała się - taki typ dziecka, zobaczymy jak druga się będzie zachowywać ;-)

też mamy drewniane łóżeczko, wiecie co fajne są te turystyczne ale jakoś mam obawę że zrobię dzidzi krzywdę takim łóżeczkiem, że zniszczy sobie kręgosłup... nie wiem wole jakoś tradycjonalne łóżeczka a te kojce to na jakiś wypad na kilka dni gdzieś :blink: no i poza tym w takom łóżeczku chyba nie ma regulacji wysokości "materacyka" i jakoś sobie nie wyobrażam schylania się na samo dno i wyciągania niemowlaka

Nefka------------------w kojcach sa regulowane poziomy materacyku i do tego trzeba kupic materacyk jak do lozeczka drewnianego wiec nie ma szans na popsucie maluszkowi kregosluppa wszystko tak samo jak w drewnianym tylko wyglad inny :-)

Też jestem za łóżeczkiem tradycyjnym, turystyczne jak sama nazwa jest przystosowane do sporadycznych potrzeb, lepiej niech dzidzia ma większą przestrzeń jak w drewnianym niż dookoła sztuczny materiał nie przepuszczający powietrza...

Dzis dokupilam syneczkowi sliczny komplecik:-)jakosc zdjecia nie najlepsza pstryknelam komorka;-)rozmiar 3-6 miesiecy

czekam na posciel i sie doczekac nie moge..

Też jestem za łóżeczkiem tradycyjnym, turystyczne jak sama nazwa jest przystosowane do sporadycznych potrzeb, lepiej niech dzidzia ma większą przestrzeń jak w drewnianym niż dookoła sztuczny materiał nie przepuszczający powietrza...

Dookola nie ma materialu tylko jest siatka ktora przepuszcza powietrze.

A materacyk jest regulowany.

M*R* sliczne ubranka:-)

wszystko zależy od upodobań rodziców i czy będzie ono dla nich funkcjonalne.
Dla mnie turystyczne jest lepsze niż zwykłe, a dla innych drewniane.:tak:

reklama

a już takie opinie to wybacz ale mnie szokują:baffled: w turystycznym dziecko się nie dusi przecież i tak jak ewelcia napisała tam jest siatka a nie materiał.
Poza tym wbrew pozorom dziecko jak jest malutkie potrzebuje mniej przestrzeni aby czuło przytulność otoczenia, a nie wielką przestrzeń:szok:
Nie bez powodu stają się tez coraz bardziej powszechne:-)

Do góry