reklama
też mamy drewniane łóżeczko, wiecie co fajne są te turystyczne ale jakoś mam obawę że zrobię dzidzi krzywdę takim łóżeczkiem, że zniszczy sobie kręgosłup... nie wiem wole jakoś tradycjonalne łóżeczka a te kojce to na jakiś wypad na kilka dni gdzieś no i poza tym w takom łóżeczku chyba nie ma regulacji wysokości "materacyka" i jakoś sobie nie wyobrażam schylania się na samo dno i wyciągania niemowlaka
Nefka------------------w kojcach sa regulowane poziomy materacyku i do tego trzeba kupic materacyk jak do lozeczka drewnianego wiec nie ma szans na popsucie maluszkowi kregosluppa wszystko tak samo jak w drewnianym tylko wyglad inny :-)
Też jestem za łóżeczkiem tradycyjnym, turystyczne jak sama nazwa jest przystosowane do sporadycznych potrzeb, lepiej niech dzidzia ma większą przestrzeń jak w drewnianym niż dookoła sztuczny materiał nie przepuszczający powietrza...
M*R*
Fanka BB :)
Też jestem za łóżeczkiem tradycyjnym, turystyczne jak sama nazwa jest przystosowane do sporadycznych potrzeb, lepiej niech dzidzia ma większą przestrzeń jak w drewnianym niż dookoła sztuczny materiał nie przepuszczający powietrza...
Dookola nie ma materialu tylko jest siatka ktora przepuszcza powietrze.
A materacyk jest regulowany.
M*R* sliczne ubranka:-)
Viola1978
Ja postawiłam na łóżeczko tradycyjne, ale na kółkach Turystyczne tylko na wyjazdy do dziadków.
madzik_
wszystko zależy od upodobań rodziców i czy będzie ono dla nich funkcjonalne.
Dla mnie turystyczne jest lepsze niż zwykłe, a dla innych drewniane.
Dla mnie turystyczne jest lepsze niż zwykłe, a dla innych drewniane.
reklama
madzik_
a już takie opinie to wybacz ale mnie szokują w turystycznym dziecko się nie dusi przecież i tak jak ewelcia napisała tam jest siatka a nie materiał.
Poza tym wbrew pozorom dziecko jak jest malutkie potrzebuje mniej przestrzeni aby czuło przytulność otoczenia, a nie wielką przestrzeń
Nie bez powodu stają się tez coraz bardziej powszechne:-)