reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Lobuziak -fakt:-D dlatego wiem ze te oslonki gumowe to extra sprawa:tak:dla spragnionych atrakcji malych gryzoniow:-D(przepraszam za takie okreslenie ;-)).

reklama
Ja tez wybrałam łóżeczko turystyczne wachałąm się miedzy drewnianym a turystycznym ale jednak zdecydowane juz sprawdzałam u koleżanki jak się zachowuje i jest ok tylko trzeba patrzeć na takie w którym jest dobrze naciągnięty materia i nie szelesci oraz jeżeli będziemy korzystać to mocny przewijak ja wybieram miedzy tymi dwoma modelami KOJEC - ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE LULU 2 - NOWOŚĆ (540119710) - Aukcje internetowe Allegro lub http://allegro.pl/item541028545_dream_2poziomy_wibracje_lampki_przewijak_otw_bok.html

Ostatnia edycja:
M*R* hi hi uśmiałam się ;-), na prawdę mały łobuziak :-D:-D ale tak na poważnie to to jednak nie jest za bardzo do śmiechu.
Ja wybrałam tradycyjne drewniane łóżeczko hi hi i mam nadzieję że nasza mała go nie pogryzie :-D.
Maniulka drugi link mi nie wchodzi, ale łóżeczko z pierwszego jest bardzo ładne ;-)

maniulka fajne te lozeczka co pokazalas.
M*R* synek Twojej siostry okazal sie malym gryzoniem hehe:-D:-D:-D
oby moj mi nie zjadl mojego!!!!

reklama
Do góry