reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Pewnie ze tak:-)
Ja wybralam drewniane a wkleilam biale ,ups moja wina :baffled: haha.Mamy to koloru drewnienka ,nie wiem jak ja to wkleilam...rozkojarzona jestem czy cos...

reklama
u nas w PL takiego nie widziałam:tak: widać ze to zagramaniczne;-)hihihi

a co do koloru to białe to właśnie hit się teraz robi- kurcze na każdym kroku moda teraz jest..

Ta firma tez jest w Polsce :-)

Z ta moda to fakt ,nie nadaza czlowiek,jak corce kupowalismy lozeczko to patrzelismy na funkcjonalnosc-wybralismy wtedy lozko przerabiane na lozko dla przedszkolaka a teraz totalnie przymknelam oczy i wybralam takie jakie mi sie podoba(maz mowi ze jemu do gustu nie przypadlo,ale przeciez nie musi patrzec:-D).

Moda modą ale dla mnie biały kolor łóżeczka jest zwyczajnie sztuczny :) i wiem ze tak ujme z doswiadczenia ze z białego schodzi czesto kolor szczegolnie za pomoca ząbkow :szok: a naturalne drewno to naturalne :tak:
M*R* to twoje jest rewelacyjne widzialam jak facet montowal w sklepie.. zajelo mu to chyba 5minut ;-) i jest niezwykle łatwe w przestawianiu

Ta firma tez jest w Polsce :-).

Poważnie ono w Polsce też jest??Mi się strasznie podoba!!
My chcieliśmy kołyskę na początek taką już sobie wybrałam i upatrzyłam, ale niestety życie zweryfikowało inaczej i trzeba było szukać oszczędności-wiec od razu kojec+łożeczko. No ale najpierw kojec kupimy a potem jak coś to łóżeczko.
A co do koloru białego to ja widziałam takie u znajomych, owszem było trochę porysowane ale farba nie złaziła-co łóżeczko to też inna jakość może być.

Ale przy drugim dziecku to już chyba sobie kupię to co się mamusi zamarzy:-D

Tak jest w Polsce napewno,wiem ze na zamowienie sklepy sprowadzaja,w koncu te wszystkie bramki do drzwi oraz na schody to z tej firmy wlasnie sa dobre(sami zakupilismy jedna taka bramke),znajomi maja takie samo lozeczko w Polsce.Musialabys dopytac w lokalnym sklepie z asortymentem dzieciecym.

Katarzyna czy z białego czy z innego koloru czy naturalnego drewna jak dziecko będzie gryzło to będą rysy :-p:-) ja na swoim łóżeczku mam specjalny ochraniacz gumowy przezroczysty na szczebelkach także mam nadzieję że się szybko nie zniszczy :-D

To ja napisze Wam akcje jaka miala moja siostra:-D
Kupila lozeczko-kojec dla synka (materialowy),zajela sie obiadem ,dziecko sie ladnie bawilo....po chwili patrzy a dziecko sie bawi jakims zwisajacym materialem:szok:,synek zjadl im lozeczko!!!Pogryzl porecz-dobrze ze gabki ze srodka nie wyciagnal:baffled:...takze nigdy nie wiadomo na co bedzie mialo chec nasze dziecko.Niebezpieczna sprawa,a swoja droga to siostry syn zawsze wszystko demontowal:-D:-D:-D

reklama
To ja napisze Wam akcje jaka miala moja siostra:-D
Kupila lozeczko-kojec dla synka (materialowy),zajela sie obiadem ,dziecko sie ladnie bawilo....po chwili patrzy a dziecko sie bawi jakims zwisajacym materialem:szok:,synek zjadl im lozeczko!!!Pogryzl porecz-dobrze ze gabki ze srodka nie wyciagnal:baffled:...takze nigdy nie wiadomo na co bedzie mialo chec nasze dziecko.Niebezpieczna sprawa,a swoja droga to siostry syn zawsze wszystko demontowal:-D:-D:-D

a to mały łobuziak :-D:-D:-D

Do góry