Witajcie marcoweczki.
Zapewne podobna kwestia była juz poruszana ale tyle mam zaleglosci ze czasu na czytanie by zabraklo ;-) Termin coraz blizej a ja nadal sie zastanawiam nad łózeczkiem dla malenstwa co myslicie na temat łóżeczek podroznych tzn travel cots?np.takie
Graco� Contour Electra Bassinette and Travel cot - Butterscotch (brown & cream) : mothercare
Hej ja mam takie lozeczko tylko inny kolor,moje jest siwe i a u gory ciemno siwe z jasnymi kolkami.
Nie wiem jak bedzie sie sprawowalo,ale moja znajoma ma takie samo i bardzo je chwali.
reklama
Katarzyna_83
Aktywna w BB
ATsonia a czy w takim czyms dziecko bedzie moglo stawac?? bo jak ja ogladalam wlasnie takie kolyski to chyba jak juz zacznie wstawac to niebespieczne sie zrobi.Ja wlasnie na poczatku myslalam nad takim czyms ale potem stwierdzilam ze lozeczko chyba bedzie na dluzej..
Cosatto Oslo Glider Crib - Nut : mothercare
Cosatto Oslo Glider Crib - Nut : mothercare
madzik_
Fanka BB :)
Katarzyna ja osobiście będę zakupowała też kojec taki
MAMTU KOJEC PANDA+WIBR+PŁOZY+ PAŁĄK+2XDNO+LAMPK (545687300) - Aukcje internetowe Allegro
a ATsonia wydaje mi się ze pisała że ma takie coś jako wszystko w jednym
Łóżeczko RADEK II kołyska/szuflada/SOSNA(W-wa) (543623915) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję kojec z tego względu aby go w razie czego przenosić z poddasza na parter i odwrotnie, oraz aby zabrać do rodziców ze sobą, jak byśy wyjeżdżali na jakiś czas (mam daleko rodziców). Uważam że jest Ok.
MAMTU KOJEC PANDA+WIBR+PŁOZY+ PAŁĄK+2XDNO+LAMPK (545687300) - Aukcje internetowe Allegro
a ATsonia wydaje mi się ze pisała że ma takie coś jako wszystko w jednym
Łóżeczko RADEK II kołyska/szuflada/SOSNA(W-wa) (543623915) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję kojec z tego względu aby go w razie czego przenosić z poddasza na parter i odwrotnie, oraz aby zabrać do rodziców ze sobą, jak byśy wyjeżdżali na jakiś czas (mam daleko rodziców). Uważam że jest Ok.
avanti85
Entuzjast(k)a
dziewczyny ja kupiłam zwykłe łóżeczko takie
Łóżeczko Drewex Hippo z szufladą +materac RATY (537025451) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda super :-) a kojec dostałam od męża bratowej
Łóżeczko Drewex Hippo z szufladą +materac RATY (537025451) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda super :-) a kojec dostałam od męża bratowej
madzik_
kurde a ja nie mam rodziny co by w spadku mi dała coś:-( jedna bratowa żyła okropna, nie planują drugiego dziecka w najbliższym czasie a wszystko z pierwszego pochowali i nawet z drugą bratową się nie podzieliła. Druga bratowa myślą o drugim dziecku więc pewnie sobie będą wszystko zostawiać.
Zazdroszczę tym co dostają w prezencie ubranka i inne rzeczy..:-(
Zazdroszczę tym co dostają w prezencie ubranka i inne rzeczy..:-(
M*R*
Katarzyna_83
Aktywna w BB
madzik_ skoro takie cos to jest super wystarczy zdjac czesc ruchoma jak dziecko zacznie wstawac
To Twoje tez wyglada fajnie i wlasnie mnie interesuje jak sie sprawdza takie łózeczko.. Czy jak Wiktorek nam podrosnie i zacznie byc bardziej ruchliwy czy to bezpieczny mebel dla niego.. czy tak samo bedzie mogl stawac bez obawy ze sie wraz z meblem przewroci..
avanti85 Twoj wybor rowniez jest rafny Mimo ze ja na biale napewno sie nie zdecyduje jesli juz drewniane i napewno nie z takimi szczebelkami..
Dzis znalazlam takie i jesli ktoras z Was napisze cos na temat podroznego lozeczka i okaze sie ze nie jest ok to kupuje napewno te.Klasyczne,piekny naturalny kolor,odpowiednie szczebelki no i z czasem mozna zrobic z niego łóżko :-)
Aylesbury cot bed - Antique : mothercare
To Twoje tez wyglada fajnie i wlasnie mnie interesuje jak sie sprawdza takie łózeczko.. Czy jak Wiktorek nam podrosnie i zacznie byc bardziej ruchliwy czy to bezpieczny mebel dla niego.. czy tak samo bedzie mogl stawac bez obawy ze sie wraz z meblem przewroci..
avanti85 Twoj wybor rowniez jest rafny Mimo ze ja na biale napewno sie nie zdecyduje jesli juz drewniane i napewno nie z takimi szczebelkami..
Dzis znalazlam takie i jesli ktoras z Was napisze cos na temat podroznego lozeczka i okaze sie ze nie jest ok to kupuje napewno te.Klasyczne,piekny naturalny kolor,odpowiednie szczebelki no i z czasem mozna zrobic z niego łóżko :-)
Aylesbury cot bed - Antique : mothercare
Katarzyna_83
Aktywna w BB
Kochane a czy wiecie ze pionowe kraty<szczebelki> nie powinny być w większym oddaleniu od siebie, niż 2 i 3/8 cala od siebie (ok. 6 cm). Jest to o tyle ważne, że w przypadku większych odstępów dziecko może wcisnąć się pomiędzy kraty i utknąć.
madzik_ mam podobnie.. mimo ze mam wiele kuzynek,znajomych,itd ktore jakby tylko mogly to by zasypaly gora rzeczy ale ja jestem w UK wiec paczek mi robic przeciez nie beda tak wiec wszystko musze kupowac sama.. z tym ze z mysla o powrocie do kraju za okolo 3 lat wiec jak cos juz kupuje to np.albo by dlugo sluzylo i mozna by zabrac do PL (busem) albo takie cos co nie szkoda bedzie zostawic.
madzik_ mam podobnie.. mimo ze mam wiele kuzynek,znajomych,itd ktore jakby tylko mogly to by zasypaly gora rzeczy ale ja jestem w UK wiec paczek mi robic przeciez nie beda tak wiec wszystko musze kupowac sama.. z tym ze z mysla o powrocie do kraju za okolo 3 lat wiec jak cos juz kupuje to np.albo by dlugo sluzylo i mozna by zabrac do PL (busem) albo takie cos co nie szkoda bedzie zostawic.
reklama
madzik_
fajne te wasze białe łóżeczka-mi też się okropnie podobają u nas kojec ze względu na mobilność-to był główny jego atut.W torbę i do samochodu.
Chyba że będzie się źle spisywał to rozważamy kupno drewnianego łóżeczka. A jak będzie ok to pozostaniemy przy kojcu. Gdzieś czytałam że jak kiepska tkanina to szeleści jak się dziecko przewraca i to przeszkadza.. No cóż zobaczymy..
A co do stabilności to któraś z dziewczyn już to kiedyś poruszała i pisała właśnie że te kojce też są stabilne, ale już nie pamiętam która..
no cóż jak kompletować to już trudno i samemu trzeba.... Poradzimy sobie i tak;-)
Chyba że będzie się źle spisywał to rozważamy kupno drewnianego łóżeczka. A jak będzie ok to pozostaniemy przy kojcu. Gdzieś czytałam że jak kiepska tkanina to szeleści jak się dziecko przewraca i to przeszkadza.. No cóż zobaczymy..
A co do stabilności to któraś z dziewczyn już to kiedyś poruszała i pisała właśnie że te kojce też są stabilne, ale już nie pamiętam która..
no cóż jak kompletować to już trudno i samemu trzeba.... Poradzimy sobie i tak;-)