reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka-ja tez nie mam małych piersi-i te z canpolu i alles mi pasowały...kupowałam 85D i DD i są ok...a oni mają rozmiary do F chyba

a przed ciaza nosiłam 75-80 C...cóż skoro piszecie ze piersi troche rosą i zostają to bede sie musiała pozegnac z moimi statrymi stanikami:/

ja tez mam kolo rartownicze synka jesli bedzie mi dane rodzic sn to skorzystam z niego...

maniulka z kaczka moze byc ciekawie buhaha a powaznie to ja bym sie nie przejmowala nia...

ja teraz tez mam 85d i spokojnie znajduje staniki, ale racja ze np te drozsze z konrada czy tez innych polskich firm to masakra...

Ja mam w domu koło ratunkowe synka tylko miedzy nogami jest wielka kaczka :-D:-D:-Dczy będę wyglądać dziwnie???? :-D:-D:-D

hahaha Maniulka dobre:tak: Wyobraziłam sobie siebie z tą kaczką:-) śmiesznie by to wyglądało ale wazniejsze zdrowie:-)

Ola wlasnie położna mówiła też że można zwykłe koło dmuchane, więc napewno wyjdzie taniej!! bo na tych poporodowych to zdzierają na maksa-widziałam takie za 30 zł:dry:

Jeżeli głowa kaczki nie będzie ci utrudniać siadania na nim, a nie będziesz raczej miała ochoty na gimnastykę, to chyba ok Ta wizja jest piękna :-) nie ma jak się pośmiać z rana :-D

reklama
Witajcie marcoweczki.
Zapewne podobna kwestia była juz poruszana ale tyle mam zaleglosci ze czasu na czytanie by zabraklo ;-) Termin coraz blizej a ja nadal sie zastanawiam nad łózeczkiem dla malenstwa:confused: co myslicie na temat łóżeczek podroznych tzn travel cots?np.takie
Graco� Contour Electra Bassinette and Travel cot - Butterscotch (brown & cream) : mothercare
lub
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Travel-Cots/Graco-Contour-Bassinet-Travel-Cot-in-Lemongrass(0010542)
to ostatnie tworzyloby zestaw z naszym wozkiem :tak:
Co myslicie? Plusy,minusy.
Z gory dziekuje za odp.i cieplo pozdrawiam
p.s. u Was tez zima :-D?

Do góry