reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja na dzień dzisiejszy mam dwa typy bebe confort high trek i stokke.... mój wybór pada na te dwa wózki ponieważ potrzebuje wózeczek leciutki do autka na zakupy do miasta kościółka i na wypady i to jest stokke i kolejny na spacerki codzinne- to jest bebe.... mieszkam w mieście ale na takim dziwnym osiedlu przed blokiem a i owszem chodniki są ale za blokiem pola, pola... wertepy i nic więcej... a ze mam psiaczka w domu z którym też trzeba spacerowac to nie bardzo mi się widzi ładnie chodniczkiem na smyczy miedzy blokami z wózkiem tylko po tych polach i do tego potrzebne mi masywne duże koła tak wiec chyba kupimy odrazu 2 :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
widzę że piszecie o kosmetykach :) a z tymi wiadomo jest różnie jedni chwalą to innym odpowiada co innego, np ja jestem zrażona do sudocremu, wiem że wiele mam chwiali go sobie ale u nas się nie sprawdził - a dokładnie u siostry więc my nie próbowaliśmy go wcale, siostrzeniec miał odparzoną pupkę, smarowała siostra sudocremem i zrobiła się katastrofa, jeszcze bardziej odparzona i kawałeczki naskórka schodziły razem z maścia,

ale chciałam wam polecic spodnie :) zwłaszcza jeśli któraś z was jest większa ;-) tak jak ja i miałam problem ze znalezieniem portek (mam kilk par z poprzedniej ciąży ale albo jeszcze za duże albo takie sobie ;) )
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XXXL *wysyłka gratis* (448743450) - Aukcje internetowe Allegro

Kolorowa_kredka te spodnie sa rewelacyjne,bo ja juz je mam i bardzo jestem zadowolona,sa strasznie wygodne:-),tylko bardzo cienkie.
W wieksze mrozy raczej ich nie zalozysz:-(to tylko jeden minus,a noi jeszcze troszke sie mechaca.

Co do kosmetykow to pewnie wszystko wyjdzie w praniu....my na poczatku uzywalismy jak wszyscy oliwki bambino jakis tam normalnych marek..pozniej okazalo sie ze Kubciu ma alergie skorna ( a wlasciwie nawet AZS) i zostaly nam tylko svr i la roche possay...sa duzo drozsze...ale warto....co do chusteczek to wszystkie mi smierdza...szczegolnie pampers...uwielbiam za to dzidziusie firmy clinic..

Macie racje z kosmetykami trudny wybor,trudno tez wyczuc jakie kosmetyki moga uczulac nasza dzidzie.
Napewno nie kupie kosmetykow Jonhsona bo tak jak ktos juz pisal one zwyczajnie uczulaja.
Chciala bym stosowac bambino,bo u mnie w rodzinie jak byl jakis maluch to wszyscy tego uzywali i wszystko bylo ok,ale tutaj nawet nie ma mowy ze by je kupila,do PL tez sie juz nie wybieram:-(.

a ja dzis stwierdziłąm ze na początek kupię hipp lub nivea...i tak jak chyba ola radziła cała linie, ze w razie jak cos uczuli nie bede sie zastanaiwłą co....a jesli uczuli to zamienie na emolium - tez cała linie-sprawdziłam i jest tansze od oliantum i ma moim zdaniem wygodniejsze opakowania...

ja właśnie też prosiłam mamę żeby odrazu wszystko z jednej firmy kupowała także jak coś się będzie działo to będę wiedzieć że tej firmy kosmetyki uczulają maluszka:tak:

reklama
Do góry