reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Bardzo ładne faktycznie chyba bym się skusiła ale ja kupuje łóżeczko turystyczne z taką zabawka która wydaje różne dźwięki między innymi bicie serca więc taka maskotka to był by nie potrzebny wydatek ale jest super:-)

reklama
no własnie...tanie to to nie jest, ale wydaje sie byc przyjemne..zwłaszcza dla dziecka które przez 9 mc słyszało serduszko mamy...

maniulka- a jakie łózeczko turystyczne kupujesz? bo ja na poczatek-3-4 mc mam koszyk który juz kiedys tu wstawiałam, a potem myslałam zeby kupic normalne łozeczko-drewniane....ale poniewaz i tak bede musiała dokupic turystyczne-ze wzgledu na wyjazdy do obu mam-chciałąbym sie zorientowac jakie sa fajne....

nasze dzidzi w pokoju bedzie mieć swoje łóżeczko w sypialni początkowo kołyske a potem dokupimy łóżeczko turystyczne do autka... na wyjazdy obiadkowe do teściów babci i rodziców bo zazwyczaj tam siedzimy pare godzin

maniulka-łozeczko super-zwłaszcza ze bedzie stało w pokoju a nie na wyjazdy bedzie...sliczne! w sumie gdybym nie była zdecydowana na drewniane to kupiłabym cos takiego...

laila...ja mam koszyk-bez funkcji kołyski-cos jak kosz mojzesza...jakos kolyska mnie nie przekonała-ładne sa te amerykanskie z funkcją bujania i wybiracji na baterie ale jakos przesyłka która idzie ze stanów 6-8 tyg jest dla mnie za duza abstrakcja....i sie nie zdecydowałam

wiesz ja czekam bo i tak mi sie nei spieszy:)))) ja zawsze marzyłam o kołyskach... też mi się podobają te turystyczne łóżeczka ale nie mamy na tyle miejsca:(( jjednak trakie klasyczne u mnie bardziej się sprawdzi bo w przyszłości do duzego pokoju i tak chce kupic kojec.... ale łóżeczko turystyczne super sprawa ...rewelacyjne na wakacje

modroklejka, słodko wyglądają te przytulanki, ciekawe czy rzeczywiście działają tak dobrze...
a co do kołyski na baterie - może lepiej nie przyzwyczajać dzieciaczka do bujania, bo potem się uzależni i będzie trzeba zawsze bujać żeby zasnęło...
my mamy łóżeczko drewniane - a łóżeczka turystyczne są u obu "dziadków", żeby nie trzeba było wozić jak ich odwiedzamy :tak: a jak potrzebujemy na inny wyjazd, to pożyczamy od nich i już

modroklejka, słodko wyglądają te przytulanki, ciekawe czy rzeczywiście działają tak dobrze...
a co do kołyski na baterie - może lepiej nie przyzwyczajać dzieciaczka do bujania, bo potem się uzależni i będzie trzeba zawsze bujać żeby zasnęło...
my mamy łóżeczko drewniane - a łóżeczka turystyczne są u obu "dziadków", żeby nie trzeba było wozić jak ich odwiedzamy :tak: a jak potrzebujemy na inny wyjazd, to pożyczamy od nich i już

nam troszke szkoda kasy na tyle turystycznych ..... to bedzie pierwszy wnuk a rodzice nam kupuja jeden wózek...... więc sami sobie niekupią

reklama
ola- z tym bujaniem to mysle podobnie...i miedzy innymi dlatego sie nie zdecydowałam na kołyske...
jesli chodzi o lozeczka i wozki to my włąsnie chyba sie zdecydujemy na jedno turystyczne do wozenia po polsce i jedno drewniane. ale za to wozki pewnie beda dwa-jeden mały do samochody, a drugi wygodny na domowe wertepy...

Do góry