KasiulkaW
Entuzjast(k)a
ja mam taki pas i uzywałam go po porodzie nie wiem tylko jaki to rozmiar ja byłam zadowolona i to jest tez pas pani teresa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super ja się ma pomoc od rodziny.
My częściowo też ją mamy, ale nigdy o nic nie prosimy, ani nie liczymy na żadną pomoc. Na szczęście jesteśmy samowystarczalni, a jak chcą pomóc to oczywiście cieszymy się i dziękujemy.
Od teściów i dziadków ze strony m dostaliśmy po prostu trochę kasy, kupiliśmy za to komodę z przewijakiem i planujemy jeszcze trochę ze swoich dołożyć i pralkę kupić A moi rodzice zapowiedzieli, że pierwszy wnuczek/wnuczka dostaną od nich lóżeczko z materacykiem takie, jakie wybierzemy :-)
Także mamy naprawdę super pomoc, mimo, że zarówno rodzice jak i teściowie niemalże nie mają sami z czego odkładać. Na szczęście nie mamy problemu, że będą nam coś wypominać, są naprawdę kochani.
I my dzisiaj w końcu kupiliśmy wózeczek , coneco-toledo bordowe, ulepszoną wersję, z jednolitą tapicerką w środku gondoli (stare poprzednie wersje miały w środku pasiaste obicie, nie podobało mi się), za wózeczek ze spacerówką zapłaciliśmy 785 zł, ale dokupiłam jeszcze torbę, i folię przeciwdeszczową więc cały koszt nas wyniósł 870zł, nie planowałam wydawać mega pieniędzy, tym bardziej że to już moja ostatnia ciąża, znaczy mam nadzieje że ostatnia ;-)
Dziewczyny ja spisywałam sobie dzisiaj co muszę kupić dla siebie i dla małego i pomyślałam o wkładzie do wanienki takim z gąbki w kształcie misia bardzo dobra sprawa miałm taką przy Nikusiu i teraz też muszę kupić niektórzy wkładają pieluszkę ale na niej dziecko się ślizga .