reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Laila kołyska jest przepiekna.Od razu znalazłam ją na allegro żeby kupić ale jak zobaczyłam jej wymiary to chyba zrezygnuje.Jest mała i boję się że na bardzo krótko starczy.Poszukam jeszcze może ta firma ma jakieś większe.

ta kołyska ma być na jakies góra 3-4 miesiace nie wiecej ja jestem malutka mąż do olbrzymów nie nalezy więc spokojnie, dzidzia będzie mieć inne łóżeczko w swoim pokoiku mnie ona jeste potrzebna na ten początkowy okres.... a poza tym bardzo pasuje do mojej sypialni:p

reklama
hej hej

oto co już się znajduje w szafie mojego skarba! ciuszki kupiłam w poniedziałek...rozmiary bardzo rozne...ale i bardzo małe...50, 52, 54 i max to 56

w sumie mam 2 rampersiki, 12 pajacyków-chyba tak to sie nazywa, 3 bodziaki-podkoszulki, 6 bodziaków z krótkim rękawem, 1 z długim rękawem, 1 spioszki i 4 czapeczki-ale malusie....

przymierzałam ciuszki do malucha bratówki i sa juz mu za małe a on ma dopiero 6 tyg....wiec to będą ciuszki do szpitala i na pierwsze 2-3 tyg pewnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to prezenty od Babci Oli i Babci Hali :-) dwa kocyki-jeden 90x 110, drugi 120x150 i spiworek do fotelika-pod chmurką jest dziurka na pas bezpieczenstwa...i jeszcze dwa ręczniczki z termofrotki

wow..super mordoklejka....alez mi checi narobiłas:):)...chyba poczekam na wyplate i tez cos kupie...kocyki fajne....mam taki z kubusia i wiem ze sa cudne w dotyku i po praniu nie mechaca sie wcale....kosztuja dosc duzo...ale to taki kocyk na cale zycie....sama gdzies mam jeszcze moj kocyk z dziecinstwa.....wszystko sliczne bardzo...

O rany,ale macie juz wyprawki! A ja nie mam NIC,doslownie nic:-p Nie chodzi mi o przesad,jakos mam slabo wyksztalcony chyba instynkt macierzynski,za to egoistyczny bardzo dobrze bo mam kupe ciuchow ciazowych dla siebie i upatrzylam kolejne:tak:
O kupnie wozka czy lozeczka nawet jeszcze nie myslalam a ciuszki sliczne sa ale mnie nie ruszaja wcale-i ja mam byc matka!!!:szok: Jak wy juz bedziecie miec wszystko skompletowane to pewnie ja dopiero bede latac z wywieszonym jezorem po sklepach:-D

reklama
modroklejka, ciuszki śliczne, ale dlaczego takie maleńkie rozmiary kupowałaś? 50, 52 - to są rozmiary na wcześniaki... no chyba że jesteście oboje bardzo niscy

Do góry