reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Laila kołyska jest przepiekna.Od razu znalazłam ją na allegro żeby kupić ale jak zobaczyłam jej wymiary to chyba zrezygnuje.Jest mała i boję się że na bardzo krótko starczy.Poszukam jeszcze może ta firma ma jakieś większe.

ta kołyska ma być na jakies góra 3-4 miesiace nie wiecej ja jestem malutka mąż do olbrzymów nie nalezy więc spokojnie, dzidzia będzie mieć inne łóżeczko w swoim pokoiku mnie ona jeste potrzebna na ten początkowy okres.... a poza tym bardzo pasuje do mojej sypialni:p

reklama
hej hej

oto co już się znajduje w szafie mojego skarba! ciuszki kupiłam w poniedziałek...rozmiary bardzo rozne...ale i bardzo małe...50, 52, 54 i max to 56

w sumie mam 2 rampersiki, 12 pajacyków-chyba tak to sie nazywa, 3 bodziaki-podkoszulki, 6 bodziaków z krótkim rękawem, 1 z długim rękawem, 1 spioszki i 4 czapeczki-ale malusie....

przymierzałam ciuszki do malucha bratówki i sa juz mu za małe a on ma dopiero 6 tyg....wiec to będą ciuszki do szpitala i na pierwsze 2-3 tyg pewnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to prezenty od Babci Oli i Babci Hali :-) dwa kocyki-jeden 90x 110, drugi 120x150 i spiworek do fotelika-pod chmurką jest dziurka na pas bezpieczenstwa...i jeszcze dwa ręczniczki z termofrotki

wow..super mordoklejka....alez mi checi narobiłas:):)...chyba poczekam na wyplate i tez cos kupie...kocyki fajne....mam taki z kubusia i wiem ze sa cudne w dotyku i po praniu nie mechaca sie wcale....kosztuja dosc duzo...ale to taki kocyk na cale zycie....sama gdzies mam jeszcze moj kocyk z dziecinstwa.....wszystko sliczne bardzo...

O rany,ale macie juz wyprawki! A ja nie mam NIC,doslownie nic:-p Nie chodzi mi o przesad,jakos mam slabo wyksztalcony chyba instynkt macierzynski,za to egoistyczny bardzo dobrze bo mam kupe ciuchow ciazowych dla siebie i upatrzylam kolejne:tak:
O kupnie wozka czy lozeczka nawet jeszcze nie myslalam a ciuszki sliczne sa ale mnie nie ruszaja wcale-i ja mam byc matka!!!:szok: Jak wy juz bedziecie miec wszystko skompletowane to pewnie ja dopiero bede latac z wywieszonym jezorem po sklepach:-D

reklama
modroklejka, ciuszki śliczne, ale dlaczego takie maleńkie rozmiary kupowałaś? 50, 52 - to są rozmiary na wcześniaki... no chyba że jesteście oboje bardzo niscy

Do góry