reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dzis bylam na ogledzinach...ale tylko ten bugaboo widzialam....hmm.....co on taki niski.....garba mozna sie nabawic.....moj maz to go do kolan mial......dziwny....

reklama
Pozasmiecam troszke watek zakupowy teraz;-) Ja dla dzidzi nie kupilam jeszcze nic i nie zamierzam,tzn narazie wogole o tym nie mysle,a poza tym nie znam jeszcze plci.Moze fakt posiadania dziecka dotrze do mnie okolo 7 m-ca.To moja pierwsza ciaza,zreszta nieplanowana i przyznam ze ciagle nie moge uwierzyc ze to JUZ sie stalo.Taka troche niedojrzala mamuska-wariatka ze mnie i jedyne zakupy jakie czynie to dla siebie i czasem dla mezusia:-D Upatrzylam pare niedrogich ciuszkow w bonprix,lubie zwlaszcza ich radosne kolorki bo wg mnie ciuszki z typowa odzieza ciazowa sa nie dosc ze drogie to takie szaro-buro-bezowe,smutasy:no:Sama mam kilka sztuk z 9fashion i z kolorow jestem srednio zadowolona.Nie wiem czy linki beda chodzic,ale upatrzylam pare ciuszkow,z ktorych wybiore ze 2-4.

Sklep internetowy bon prix - Tuniki - Tunika

Sklep internetowy bon prix - Tuniki - Tunika

Sklep internetowy bon prix - Wdzianka/Żakiety - Wdzianko dzianinowe

Sklep internetowy bon prix - Wdzianka/Żakiety - Wdzianko

Sklep internetowy bon prix - Swetry - Sweter rozpinany

Sklep internetowy bon prix - Swetry - Długi sweter

Sklep internetowy bon prix - Swetry - Sweter

Sklep internetowy bon prix - Swetry - Sweter

Sklep internetowy bon prix - Swetry - Ponczo

No u mnie juz powoli robi sie kolekcja dla dzidzi juz pare ciuszkow jest a mianowicie kombinezonik 2 pary bucikow spioszki dresiki bluzo-kurteczki spodeneczki kawtaniki body itp grzechotka pluszak krowka no i pokoik gotowy prawie tylko sciany pomalowac zostało i łóżeczkow wstawic a dla siebie zamowilam z allegro sweterek ciazowy i bluzeczke spodnie mam jak narazie nie jest zle :tak:

Z włąsnego doswiadczenia wiem ze nie kupie juz wozka drozszego niz 800zl moj Kuba miał az trzy wozki jeden gleboki drugi spacerowka trzeci taki wiekszy poniezwaz dlugo nie chodzil wiem ze dzieci szybko z wozkow rezygnuja ma byc funkcjonalny i wygodny a przede wszytskim z polskiej firmy lub produkcji mialam firme chico i bylam zla jak nie wiem ciagle cos sie dzialo poza tym wygial sie bo byl caly z aluminium zeby byla lekki i dwa nigdy z malymi kolkami to sa moje uwagi co do wozkow a ten chyba zamowie co do koloru to zalezy co lekarz powie ;-)
KUNERT POLSKIE WÓZKI +FOTEK+KOłA POMP.+ GRATIS!! (449197459) - Aukcje internetowe Allegro

Laila, fajna ta kołyska - a jaki ma wymiar wewnętrzny to samo łóżeczko? wygląda na niezbyt duże bo jak Ci się urodzi "długas" to nie za długo będzie się w tej kołysce mieścić ;-)

ja niestety nie mogę kupować w sklepach internetowych - no chyba że fasony bardzo długie z rękawami 3/4 - bo przy moim wzroście (181cm) wszystko wychodzi za krótkie :-( na zdjęciach wyglądają fajnie, ale te ich modelki to tak 165cm mają, nie więcej...

Laila kołyska jest przepiekna.Od razu znalazłam ją na allegro żeby kupić ale jak zobaczyłam jej wymiary to chyba zrezygnuje.Jest mała i boję się że na bardzo krótko starczy.Poszukam jeszcze może ta firma ma jakieś większe.

reklama
A co do ubranek to ja nie jestem przesądna i mam ich już bardzo dużo.Co kilka dni je układam i oglądam.Są takie śliczne.:-)Nie mogę doczekać się kupna wózka ,mam już wybraną firmę tylko zastanawiam się nad dwoma modelami.No ale z wózkiem jeszcze trochę poczekam.

Do góry