reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Też mi się podobały wózki CasualPlay ale w spacerówce maja bardzo krótkie oparcie i jak dziecko jest większe to główka mu wystaje ponad oparcie.Wiec sobie odpuściłam ten wózek.

reklama
obecnie "zakochałam" się w wiśniowych wózkach - znalazłam super, ale totalnie nie znam marki i opinii o nim WÓZEK BEBETTO MURANO 8 FUNKCJI NOWOŚĆ 2008 (448715191) - Aukcje internetowe Allegro
może ktoś coś słyszał:sorry2:
Tako miałam 4 lata temu - był okropnie ciężki i wielki, mieszkałam na 3 piętrze i ze schodów go spychałam i ciągnęłam w górę bo uniesienie go było niemożliwe:no:
fajną kolorystykę mają też Focusy - SUPER WÓZEK FOCUS - kolekcja 2008-WYSYŁKA GRATIS (448619670) - Aukcje internetowe Allegro
... ale najpierw pewnie zobaczę w realu i sprawdzę ciężar!!

dla mnie za płytka to taka ktora ma mało miejsca pod pupke ...mialam bebe comfort i ona wlasnie dosc plytka byla....w lecie to zupelnie nie przeszkadzało bo malo ciuszkow sie dziecku zaklada...ale w zimie... gdyby nie pasy to pewnie by sie ześlizgiwal z tego wózka...fakt trzeba jechac do sklepu poogladac te wozki.......najlepiej wypozyczyc jeszcze jakies dziecko do mierzenia:tak:....

kaczuszka bardzo fjne te wózeczki o ktorych napisałas ja jeszcze sie nie zdecydowałam na wózek cały czas sie rozglądam i na allegro szukam co s ciekawego jeszcze znalazłam tako :-) efik1 TAKO JUMPER gondola spacerowka i fotelik sam (448153540) - Aukcje internetowe Allegro :confused:
tylko własnie nie wiem jak on na żywo wygląda trzeba jechac chyba do baby-maxa i pooglądać. ja mieszkam na 3 pietrze wiec potrzebuje zeby wozek był lekki bo jak ja go bede dzwigac a na korytarzu nie zostawie bo niestety sasiadow mam nie bardzo:no:

my juz mamy tylko trzy typy- quinny buzz 4 , x lander xa lub musty transporter...a prawdopodobnie kupimy dwa-mutsty i quinny a to dlatego zeby jeden był wygodny dla nas a drugi do samochodu...najpiwer raczej quinny a na jesien musty...w nim jest wieksza i wygodniejsza spacerówka ze spiworkiem co na jesien i zime sie przyda a quinny-jest taki sliczny ze sie nie moge mu oprzec....

reklama
Do góry