reklama
M
modroklejka
Gość
o smoczkach termometrach nie słyszałam wiele dobrego-podobno sa niedokładne bo nie zawsze dzidzia dobrze go chwyci i pomar nie jest własciwy...
irygator kupiłam, ale sobie nie wyobrazam ze bede go "wsadzac" od srodka...myslałam raczej o tym zeby z zewnatrz rozrobioną tantum rossa sie polewac, ale pod cisnieniem ten płyn wyciskac, do góry...a nie tylko spłukiwac....poza tym nie mam pojecia jak inaczej sie polac niz pod cisnieniem....no przeciez na lezaco sie myc nie bede.....nie wiem, ale moj tok rozumowania był taki czy własciwy to sie okaze
irygator kupiłam, ale sobie nie wyobrazam ze bede go "wsadzac" od srodka...myslałam raczej o tym zeby z zewnatrz rozrobioną tantum rossa sie polewac, ale pod cisnieniem ten płyn wyciskac, do góry...a nie tylko spłukiwac....poza tym nie mam pojecia jak inaczej sie polac niz pod cisnieniem....no przeciez na lezaco sie myc nie bede.....nie wiem, ale moj tok rozumowania był taki czy własciwy to sie okaze
Miroslava termometr rewelka
Co do smokow termometrow nie mam pojecia
Ja podmywalam sie Tantum rossa lecz ten irygator nie uzywalam mylam czasem tez szarym mydlem i bylo ok
W 2001 roku jak mialam cc nie mozna bylo nic nosic ani gatek jednorazowych ani swoich wkladow dawali lignine i chodzilas jak pingwin to tyle
Co do smokow termometrow nie mam pojecia
Ja podmywalam sie Tantum rossa lecz ten irygator nie uzywalam mylam czasem tez szarym mydlem i bylo ok
W 2001 roku jak mialam cc nie mozna bylo nic nosic ani gatek jednorazowych ani swoich wkladow dawali lignine i chodzilas jak pingwin to tyle
tanu
Entuzjast(k)a
my wreszcie zakupilismy wozek...mam nadzieje,ze okaze sie byc okej...poki co czekam...
Ekskluzywny wózek MUTSY z torbą- fotelik Safe2go (526605950) - Aukcje internetowe Allegro
a oto i on...
Ekskluzywny wózek MUTSY z torbą- fotelik Safe2go (526605950) - Aukcje internetowe Allegro
a oto i on...
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Tak naprawdę nie mam pojęcia jak sprawdzają się termometry smoczki ale ja bym go nie kupiła bo co z nim zrobię jak się okaże że dzidzia z tych które nie tolerują smoczków
Miroslava1979 termometr wygląda na fajny może i ja się skusze :-)
tanu wózeczek bardzo fajny tylko jak na używany to trochę drogo,chociaż nie orientuje się ile kosztuje nowy ale tak to super:-)
Miroslava1979 termometr wygląda na fajny może i ja się skusze :-)
tanu wózeczek bardzo fajny tylko jak na używany to trochę drogo,chociaż nie orientuje się ile kosztuje nowy ale tak to super:-)
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Ola pas wygląda jak ogromny bandaż w jednym kawałku naciagany przez nogi sięga od bioder pod piersi cięzko mi się go nakładało latem ale myślę go używać.
o smoczkach termometrach nie słyszałam wiele dobrego-podobno sa niedokładne bo nie zawsze dzidzia dobrze go chwyci i pomar nie jest własciwy...
Hmmm, połozne w szkole rodzenia polecały Tantum rosa, ale tylko na zewnątrz na krocze. I mówiły, że najlepiej wykorzystać do tego butelkę po wodzie mineralnej 0,5 l taką z dziubkiem zatykanym, bo wtedy można właśnie fajnie polać strumień pod ciśnieniem. A o irygatorze mówiły, że możemy zapomnieć i żeby nie przychodziło nam do glłowy coś sobie do środka pakować.
Z tą butelką to chyba niezły pomysł, warto zapamiętać.
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny ja też używałam pop porodzie Tantum Rosa bo bardzo mnie piekło i lekarz kazał sobie kupić i się podmywać .
reklama
M*R*
Fanka BB :)
Maniulka nowy w zestawie od 2100 do 2300zl:-).
Tanu mysmy kupili szaro czarny tylko z tymi standardowymi kolkami:-)wybralismy zestaw Joey gdzies wrzucalam foto ,to juz 3 mamy sie zdecydowaly na kupno tego wozka-fajnie bedziemy wymieniac sie spostrzezeniami.
Tanu mysmy kupili szaro czarny tylko z tymi standardowymi kolkami:-)wybralismy zestaw Joey gdzies wrzucalam foto ,to juz 3 mamy sie zdecydowaly na kupno tego wozka-fajnie bedziemy wymieniac sie spostrzezeniami.