Vinniki
Mamusia chłopczyków
Sara, jak możesz to podaj jakieś namiary na tę chustę. Też bym chętnie kupiła właśnie taką od pierwszych dni życia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vinniki,Atsonia podala Ci dokladnie te chusty ktore i ja bralam pod uwage:-)
Poniewaz jestem fanka fizjoterapeuty Zawitkowskiego i namietnie czytam jego ksiazke "Co nieco o rozwoju dziecka" (wspaniale rady dotyczace noszenia dzieci,wozkow,nosidelek,ze chodziki sa szkodliwe o czym nie wiedziala kuzynka i jej dziecko chodzi na palcach i sie przerwaca,pielegnacji malucha itp. wraz z filmem DVD-polecam,warto),to jedne z lepszych sa chusty BebeLulu,ktore w tej ksiazce na koncu sa rekomendowane.Ja wlasnie taka kupilam-jasnoniebieska.One sa pieronsko drogie,ale ja kupilam z serwisu www.gratka.pl (czasem taniej jeszcze niz na allegro-korzystacie?) uzywana za 1/4 ceny!