reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

hej ja narazie mam 2 koszule do karmienia i szlafrok rodzić bede w czyms co mam do zniszczenia np starym tiszercie :).
Zastanawiam się i wypisuje sobie co kupic jeszcze dla dzidzi a co dla siebie i co ogolnie musze wziąść i trochę się gubię w tym...

reklama
Widze temat pampersow wiec ja uzywalam od samego poczatku pampersow pozniej byly proby na huggis i chyba belli nie wiem jak sie nazywaly juz nie pamietam i pampersy byla naj naj nja :-)

Co do pieluch jednorazowych-wzielam z Batko Bella happy Newborn.Nie mam pojecia jak sie sprawdza,dlatego w razie czego 1 opakowanie.Cena mi sie podobala,opis tez i sa z woreczkami na zuzyte pieluszki.

Sara ja używałam z Mikim pierwszych takich jak Ty kupiłaś, i były super, o ile pamiętam miały chyba wycięcie na pępuszek, tak żeby go nie naruszyć. teraz na początek też je kupię, co do późniejszych chyba jednak huggisy bo pampersy z kolei uczulały pupę i siusiaka mojego dziubelka.
Zdarzało się jednak, że używałam zwykłych biedronkowych pieluch DADA i FITI też się sprawdziły.;-)

No z tymi pampraesami to indywidualna sprawa chyba kazdej z nas
Ja tez teraz bede probowac roznych i zobaczymy jak bedzie
Mylse ze jak dzidzie sie narodza wtedy bedziemy mogly sie wymieniac co jest dobre a co zle hehe bedzie 100% procentowe :-)

Jeny ja nie mam pojecia jaki mialabym kupic
Wczoraj tesciowa mi kazala pojsc z nia bo ma propozycje od kogos tam zakupu taniego wozka prawie nowy jeny jak go zobaczylam :szok::szok::szok: masakra kolo odpadalo zuzyty na maxa brzydki ciezki kolos i powiedzialam ze nie nie nie stanowczo nie my kupimy nowy taki dla nas praktyczny ale sie wkurzylam bo nie potrzebnie szlam tam przeciez to nie wiem kto ale golym okiem widac ze to wozek na zlom a nie za 200 zl i dla dzidzi malutkiej :wściekła/y::angry::no:

My dzis kupilismy husteczki nawilzane Pampers bo byly w promocji 4opakowania za 12euro-zaszalelismy hehe.
I kupilismy pieluszki Haggisy bo tez byla promocja,moj maz mowi to wezmy ze 4paczki noi wzielismy,ale potem pomyslalam a jak malemu bedzie sie pupka odparzac od tych pieluch to co ja zrobie????
Kurde mam nadzieje ze bedzie ok.
Mamuski a czy wy uzywalyscie haggisow dla swoich babelkow?bo nie wiem czy sa dobre?
Kurde tak to jest jak najpierw sie kupuje a potem mysli:no:
ja używałam pampersów, huggiesy nie pasowały mojej córci... więc teraz też zacznę od pampersów ale kupię jedną paczkę, w razie czego ;-)

ewelcia to ja tak jak ty dopiero teraz pomyślałam a kupiłam już 2 paczki po 74szt Pampersów tych najmniejszych mam nadzieję że nie będą uczulać małego :-p:sorry2:

Ewelcia my od urodzenia kupowalismy Huggiesy dla cory ,na moja core zle oddzialywaly Pampersy-wysypki dostawala.Do tego nawilzane chustki Pampers Sensitive i bylo o.k.

Ostatnia edycja:
...generalnie coraz bardziej doceniam Wojewodzki Szpital w Siedlcach :-)
Myfa, muszę Ci powiedzieć, że szpital ciągle się "rozwija", od stycznia dają znieczulenie (wcześniej nie było), nie wiem jeszcze czy płatne i ile. Ale chyba trzeba będzie przemyśleć czy by z niego (w razie czego) nie skorzystać. :-):-)

reklama
Do góry