reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kasiullka w tym Batko są naprawdę śliczne ubranka :-) ciekawe jak na żywo? ja już sobie zaznaczyłam co chcę zamówić z tej firmy, zostało tylko pokupować ;-)

My dzis kupilismy husteczki nawilzane Pampers bo byly w promocji 4opakowania za 12euro-zaszalelismy hehe.
I kupilismy pieluszki Haggisy bo tez byla promocja,moj maz mowi to wezmy ze 4paczki noi wzielismy,ale potem pomyslalam a jak malemu bedzie sie pupka odparzac od tych pieluch to co ja zrobie????
Kurde mam nadzieje ze bedzie ok.
Mamuski a czy wy uzywalyscie haggisow dla swoich babelkow?bo nie wiem czy sa dobre?
Kurde tak to jest jak najpierw sie kupuje a potem mysli:no:

Ewelcia ja kiedyś stałam jako hostessa na promocji huggies i musiałam ludzi zachęcać że to super pieluszki i że są lepsze od pampersów, i nie wiem czy mówiłam tym ludziom prawdę czy nie ale z jakiś badań wynikało że są lepsze, lepsze rzepy itd. więc trzeba być dobrej myśli :-)

Myślę, że pieluszki trzeba dostosowac do swojego dziecka. Jednym pasują pampersy, innym huggiesy. jednym narzekają na przeciekanie, inni, że się pupka odparza. Ja za pierwszym razem używałam pampresów (super się sprawdziły-sprawdzałam potem też inne). teraz też kupiłam pampersy, ale jedną paczkę. W razie czego zmienie na inną firmę.

A co do moich zakupów to w zasadzie mam już wszystko. Zostały tylko jakieś niedobobitki (np cienkie skarpetki - wszystkie jakie znajduje maja strasznie mocne ściągacze). Musimy tez z mężem zrobic szafke pod przewijak (taka pod wymiar zeby do pokoiku sie zmiescila:)

ewelcia86 - ja dla starszego używałam Pampersy na samym początku, potem to różnie, sprawdzałam Haggisy były ok, tylko nie sprawdzałam ich jak był Kubi całkiem malutki, więc nie wiem jak wchłaniają

dziewczyny super zakupki!!!!

Dzieki dziewczyny za opinie.
Mam nadzieje ze beda dobre,abo tez maz mowi wezmiemy wiecej bo w promocji a ja posluszna zona i go posluchalam hehe.:-)

Co do pieluch jednorazowych-wzielam z Batko Bella happy Newborn.Nie mam pojecia jak sie sprawdza,dlatego w razie czego 1 opakowanie.Cena mi sie podobala,opis tez i sa z woreczkami na zuzyte pieluszki.

ewelcia86 spokojnie nie obawiaj się przeciekania bo jak dla mnie pampers i haggisy to jedne z lepszych pieluszek i tylko ich używałam bo pomimo ciut wyższej ceny one sprawdzały się rewelacyjnie a te tańsze częsciej trzeba zmieniać więc i zużywa się ich więcej i taka to oszczędnosć :tak:

reklama
Moja siostra używa pampersów i jest b. zadowolona. Huggisy wiem, że uczulały dziecko mojej szwagierki - ale to już indywidualnie zależy od maleństwa.

Do góry