reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też na swoje pieluszki nie narzekam są dosyć grube i to też są te LUX:tak:
Miroslava1979 super ciuszki piękne :-)
ewelcia86 też kupiłam smoczek uspakajający z nuka taki malusi :-)
Co do buteleczek miałam kupić z TT i całą reszte też, ale dałam sobie spokój bo tak naprawdę tylko butelki mi się podobały,smoczki już tak nie bardzo,kupiłam butelki z firmy lovi mają rewelacyjne smoczki imitujące sutka kobiety nawet gruczołki no i są ładniutkie,szczotkę do butelek mam np.z TT więc nie nastawiłam się na konkretną firmę :-)

reklama
o lovi słyszałam wiele dobrego...ale one sa rozowe i takie dziewczysnkie:-Dto oczywiscie nic złego ale wolałam takie bezpłciowe:-D zeby mi potem synek nie mowił jak bedzie zdjeica ogladac ze z niego dziewczynke robiłam:-D

To fakt są różowe a ja w ogóle to wczesniej myslałam że są one do wyboru bo opakowanie jedno jest niebieskie a inne różowe ale okazało sie że one różnią się funkcjami a i tak każda ma różowy napis:tak:

myfa - nie wiem jaki gatunek oglądałaś tetry, ale mój jest fajny materiał, wiadomo porównując tetrę a flanelę to jest różnica w materiale, ale to gatunek.... a tetra jest zawsze sztywniejsza, bo jej zastosowanie jest inne, podsumowując - ja jestem zadowolona i tetra i flanela we wzorki są super w porównaniu do zwykłych białych (białe ograniczyłam do 5 sztuk z każdego rodzaju)

ja nie porownuje nawet flaneli z tetrą, ale to prawda ze tetra tetrze nie rowna, dlatego juz wiem ze nie kupie ta pakowana....

Vinnik wszystkie smoczki sa dobre, wazny jest krztalt....

hejka

ale zakupy :-)

ja dopiero bede kupowac rzeczy dla siebie do torby...

ale z doswiadczenia juz wiem ze najlepsza lignina w szpitalu mialysmy dostatek tego...ze soba mialam mega podpaski belli, ale prawda jest taka ze zadna podpaska nie zda egzaminu po porodzie podklady sa najlepsze...

majtki nawet mi zostaly po poprzednim porodzie ale dokupie jeszcze mialam siateczkowe super sprawa, dodam jednak ze juz pisalam ze ja po cc bylam,

podkladow nie mialam wlasnych na lozko zmienialy mi pielegniarki wiec nie musialam sie martwic...

kapturki na cycuszki jak dla m,nie porazka jesli znajdzie sie dziecie ktore normalnie je przez nie bede w szoku nie znam kobiety u ktorej sie sprawdzily.....
wywalilam wiec w slepo kase...alantan masc za to sprawdzila sie suoer na obolale brodawki...

co do wizyt w szpitalu to teraz widze ze mialam super najpierw sama lezalam na sali potem na 4 dobe dolaczyla jeszcze jedna dziewczyna i tak w dwie lezalysmy do konca, moja mama co dnia ze mna byla w szpitalu zmieniala sie z mezem nie bylo ograniczen czasowych, maz siedzial do pozna tylko przed obchodem pielegniarka prosila zeby wyjsc na pare chwil...generalnie coraz bardziej doceniam Wojewodzki Szpital w Siedlcach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry