reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Właśnie dostałam paczkę z ciuszkami, jejku, jakie one słodkie i naprawdę wszystkie praktycznie nowe, właściwie tylko jedna bluzka widać, że była używana, ale tez nie jest zniszczona:-)

reklama
piszecie o smoczkach,ja mam z nuka mam nadzieje ze bedzie ok.
Wczoraj patrzylam oslonki na piersi i nie bylo,kiedys byly,tak samo nie bylo podkladow poporodowych,moj m powiedzial ze jak widzialam ze byly to moglam kupic.
Mam nadzieje ze jeszcze beda.

Właśnie dostałam paczkę z ciuszkami, jejku, jakie one słodkie i naprawdę wszystkie praktycznie nowe, właściwie tylko jedna bluzka widać, że była używana, ale tez nie jest zniszczona:-)
koniecznie wklej - uwielbiam oglądać maleńkie ciuszki, a jak pomyślę jak taki bobasek pachnie.... to jest takie wspaniałe:-D

są super - jak pomyślę że ponad 4 lata temu jak Kubi się urodził dla noworodków były właściwie śpioszki, kaftaniki itd a takie słodzio ubranka były rzadkością - to szok....

dzisiaj przyszły pieluszki które zamówiłam - flanelowe i tetrowe we wzorki są super szczególnie flanelowe - jak mini kocyki.... ach tego też dla Kubusia nie miałam....

Miroslava super paka sliczne rzeczy...

kaczuszka ja rodziałam mlodego 3 lata temu i pamietam ze wczesniej juz byly pieluszki flanelowe we wzorki jak i tetrowe...o ile jeszcze flanela ujdzie tak tetrowe mi jakos nie podchodza we wzorki, wogole czy zauwazylyscie jaka nie mila jest i sztywna ta tetra w tych pakowanych pieluszkach? Ja zakupie w sklepie z tkaninami tetre ta wyzszej jakosci jest mieciusia milusia i grubsza .... az milo...

nuka smoczki tez sa dobre, zreszta zycze Wam zeby maluchy smoczkowe nie byly jak moj na dobre mu to wyszlo zasypial i uspokajal sie przy piersi albo przy pielusi :-)

myfa - nie wiem jaki gatunek oglądałaś tetry, ale mój jest fajny materiał, wiadomo porównując tetrę a flanelę to jest różnica w materiale, ale to gatunek.... a tetra jest zawsze sztywniejsza, bo jej zastosowanie jest inne, podsumowując - ja jestem zadowolona i tetra i flanela we wzorki są super w porównaniu do zwykłych białych (białe ograniczyłam do 5 sztuk z każdego rodzaju)

reklama
a ja mam cos takiego co na allegro nazywa sie teraz lux i jest ok...gruba i nawet miekka po wyprasowaniu-wiadomo ze to nie bawełna czy flanela ale zle nie jest

Do góry