reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my myślimy o quinny speedi najbardziej nam się podoba taki zestaw 3 w1 i chyba byśmy się zdecydowali ale kolorki mi się nie podobają a przynajmniej narazie nei zdecydowaliśmy który

spokojna bardzo fajny tez o nim myslalam...ale moze sie orientujesz(bo ja nie).....czy do spacerowki jest jakis orginalny spiworek na zime...bo pewnie w zimie dzieci beda juz wlasnie w spacerowce jezdzic....troszke sie boje ze ta spacerowka za płytka jest....

a propos wesel....wlasnie bylam w sobote....i nikt nie zauwazyl ze w ciazy jestem.....niezly kamuflaz:-) spodnie mialam z wlasnego slubu cywilnego....i z tylka mi spadaly ...one beda chyba wiecznie za duze...a bluzke w zarze kupilam w lecie taka luzna...ze kompletnie brzucha w niej nie widac...moze wkleje fotke jak znajde czas:)

tak jest ale mam co do niego coraz więcej wątpliwości....... sama już nei wiem nie ma podpórki w spacerówce na rączki dziecka i dziecko w spacerówce nie moze siedzieć w pozycji pionowej chyba ze pod plecki podłożysz podusie.......
śpiworek jest w komplecie...
Dlaczego w internecie nei ma zadnego rankingu wózków?????
nigdy nie myślałam że będę mieć aż tak duży problem z wyborem wózka!!!:(
nie jestem w żaden sposób ograniczona finansowo i to jest chyba mój największy problem !!!!!

My z ężem kupilismy wózek wcześniej nam bardzo sie podoba ponieważ ma wszystko w sobie na dodatk duże kola i nie jest taki ciężki do ciągnięcia :-):-)jak narazie jestem zadowolona z niego zobaczymy jak bendzie mały jak bendzie wózek sie sprawował mam nadzieję że dobrze bo wygląda na bardzo dobry i idealny dla niemowlaka a tagże potem dla kilku miesiecznego dziecka a tagże dla takiego co bendzie miał rok wogle jest super :-):-)ale wiadomo że dla każdej mamy pasuje inny wózek i każda wybiera co naj lepsze dla swego malęństwa.:-)

reklama
Do góry