reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja mam majtki XL z baby-ono i to sie obawiam czy te wklady belli sie tam zmieszcza.Do tego w udach wcale nie sa za szerokie te majtki nak na XL albo ja jakies grubawe uda mam,nie wiem.

reklama
Ja przymierzalam swoje i sa ok,a moze ja tez mam jakies XL zaraz lukne.
No wiec po ogledzinach stwierdzam ze jest to 40,a myslalm ze pisalo na nich L:confused:

Maniulka to wypada pogratulować, że w końcu wybrałaś wózek, no i że już go kupiłaś :-) Największy wydatek masz już z główki :-)

Laila ale zakupów narobiłaś !!, piękne te rzeczy :-)
a ja mam kolejne pytanie niedoświadczonej ..... pieluchy tetrowe lepsze prostokątne czy kwadratowe? bo na allegro są w różnych rozmiarach, 60x80, 70x80, 80x80 i nie wiem które lepsze, jakoś intuicyjnie wydaje mi się, że prostokątne, ale czy mam racje to nie wiem, no i jeśli prostokątne to które, 60tki czy może 70tki?

Ja również używałam jednorazowych majtek i wkładów poporodowych bella.
Teraz też mam zamiar kupić

laila zakupy udane...ja też kupiłam w tesco taki śpiworek z misiem też na przecenie był :-) ale zdenerwowałam się wczoraj bo znowu licytowałam ciuszki zestaw 63ubranek i znowu przegrałam :wściekła/y::baffled:

Dziewczyny ja używałam po porodzie i majteczek ( takie siateczkowe)czy wasze właśnie takie są jeżeli tak to naprawdę super i wygodne i oczywiście ogromne podpaski poporodowe.Musiałam sobie dokupić bo zawsze ich brakowało w szpitalu a wiadomo co chwila lecisz i się podmywasz. Trzeba dbać o siebie. Lekarzowi oczywiście nikt się nie przyznawał że ma takie majciochy bo oni to każą tylko weżeć i się wietrzyć , ja robiłam to w ciągu dnia ze dwa razy ale za to całą noc wietrzyłam . Nie wiem czy teraz też dają takie maty nieprzemakalne jak nie to warto sobie kupić ,kładziesz na wyrko i pościel czysta a jak pobrudzisz wkład to do kosza;-) one chyba nie są drogie.

avanti też się pare razy wkurzyłam jak coś przegrałam ....a potem trafiałam jeszcze lepsze okazje.... nie dołuj się
a jaki kolor śpiworka kupiłaś ?? ja beżowy do kołyski

reklama
do mnie dzisiaj dotarła paczka z aspiratorem Frida, pieluszkami flanelowymi, pieluszkami tetrowymi, silikonowe osłonki na piersi, zestaw do paznokci, laktator, jednorazowe majtki, podkłady poporodowe:-) A teraz czekam na paczkę z ciuszkami:-)

Do góry