reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
jak kupicie te majtki po porodowe to dajcie znac jak jest z rozmiarami wiem ze jest M, L, XL ale kurcze ktore wybrac zeby nie byly za male albo za duze jak spadochron:)

Maniulka jak byłaś na Słonecznym w bobolandzie to trzeba było zajechać do mnie na herbatkę bo miałaś już blisko.:-)Następnym razem zapraszam.

na moich jest XL i to tak mniej wiecej 42-44 bedzie...wyszłam z załozenia ze kupie wieksze bo jeszcze ten mega wielki wkład sie musi do nich zmiescic

Maniulka przecudowne kolory tych wozkow!Jak ja lubie takie zdecydowane,nasycone,radosne kolorki-obojetnie czy w odziezy czy sprzet,czy przedmioty.Wogole mam tak ze jak widze jedna ze swoich sasiadek ciagle w bezach i szarosciach to na sam widok dostaje anemii i depresji-podobno sa ludzie na ktroych kolory bardzo dzialaja,widocznie ja tak mam:/

reklama
Ja kupilam chyba L tez tez chcialam zeby byly wieksze bo te podklady naprawde sa spore.Lepiej niech beda wieksze te gatki niz maja byc za male.Wez je poprawiaj pozniej z tym wkladem co chwila-koszmar:szok:

Do góry