reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

choilera zapomniałam o materacu:laugh2: ale nie wiemy jeszcze jaki chyba zostaniemy przy lateksowym....
a komode robimy na zamówienie... my o leżaczku nie myślimy chcemu dziecko podłogowe... wykładzina jakiś kocyk i albo na brzuszku albo pleckach

reklama
Laila zobacz sobie materac "mały vip" .Zamówiłam taki w firmie marsen(www.marsen.pl) jest trochę drogi ale czytałam różne opinie ,że te materace lateksowe i z pianki termoelastycznej są najlepsze.Zamówiłam 2 dni temu więc jeszcze nie doszedł.Ja sama dla siebie też mam taki materac że pod wływem ciepła dopasowuje się do ciała i powiem wam że jest rewelacyjny nie ma poróanania do normalnego materaca.Jedyna wada takich materacy to cena. U stolarza mam zamówioną komodę (bo chciałam taką samą jak mam sypialnie) mam tylko nadzieje że sie wyrobi bo u niego z terminami różnie bywa.

Laila zobacz sobie materac "mały vip" .Zamówiłam taki w firmie marsen(www.marsen.pl) jest trochę drogi ale czytałam różne opinie ,że te materace lateksowe i z pianki termoelastycznej są najlepsze.Zamówiłam 2 dni temu więc jeszcze nie doszedł.Ja sama dla siebie też mam taki materac że pod wływem ciepła dopasowuje się do ciała i powiem wam że jest rewelacyjny nie ma poróanania do normalnego materaca.Jedyna wada takich materacy to cena. U stolarza mam zamówioną komodę (bo chciałam taką samą jak mam sypialnie) mam tylko nadzieje że sie wyrobi bo u niego z terminami różnie bywa.
dzięki za linka muszę pokazać męzowi:)))

jesli macie niedaleko siebie real to polecam zajrzec- mleczko do prania Lovella do białego i koloru jest w promocji za ok16 zł -za 1,5 litra, płyn do płukania Lovella za ok 10 zł...

Wyprałam dzisiaj pościel dla dzidzi.Nie wiem czy prać też kołdrę i poduszkę,myślałam żeby nie prać ale słyszałam że ponoć trzeba.A jak wy robicie?

iwona-ja nie bede prała wypełnien...mama mi zamówiła u kolezanki która ma fime szyjąca kołdry z roznych wełen i wiem ze bede miała taka z dromadera czy merynosa z włoknem aloesowym...i nawet jak bym chciała to nie mam pojecia jak to wyprac

Carolin, a jakie są Twoje wrażenia odnośnie tego wózka? Może mi to podpowie, na co jeszcze powinnam zwrócić uwagę podczas oględzin:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry