reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia to mamy prawdopodobnie ten sam rozek-taki jasnokremowy/jasnozolty w zyrafki i jakies inne mniejsze zwierzaki tez tam sa:)

reklama
tAK, TAK DOKŁADNIE TAKI :-D

wcale tego nie planowaliśmy, ale nasz Maly ma już smoczek w żyrafki, butelki, bodziaki i śpiochy :-D

jakos tak wyszlo

Atsonia fajny zestaw dla dzidzi w zyrafki,wszystko pasujace do siebie:-).

Ja tez jeszcze nie mam paru rzeczy,teraz szukam laktatora na allegro bo tutaj elektryczny kosztuje 135euro:szok:a na allegro mozna kupic za 135 ale zl,znajomi beda wracac z PL tutaj to mi zabiora.
Jeszcze musze kupic kosmetyki, lozeczko,wanienke do kompania,butelki....

Ja jeszcze wstrzymuje sie z laktatorem, bo w sumie to nie wiem czy bedzie on mi niezbedny...zawsze można kupic na allegro, trzy dni i paczka jest !

Ja jeszcze wstrzymuje sie z laktatorem, bo w sumie to nie wiem czy bedzie on mi niezbedny...zawsze można kupic na allegro, trzy dni i paczka jest !
ja po urodzeniu synka miałam taki nawał pokarmu że 3 dni bez laktatora byłyby tragedią....
jak byłam na podtrzymaniu w szpitalu to w 23 tc płacz dzieci na oddziale spowodował pojawienie się siary - więc laktator obowiązkowo spakuję do torby do szpitala... ale ręczny, bo jakoś elektryczne nie przemawiają do mnie - nieraz nie masz gdzie podłączyć się a musisz odciągnąć bo piersi jak kamienie...:baffled: jak pomyślę to aż strach.

a ja juz pisalam ze laktator wogole mi sie nie przydal a mialam tez duzo pokarmu....jedynie przydatny moglbyc gdybym zostawiala maluchowi mleko jak mnie nie ma lub tez gdybym pracowala w tym okresie jak go karmilam...

ATsonia ja też jak na razie wstrzymuje się z zakupem laktatora ponieważ nie mam pojęcia czy będzie mi potrzebny, najwyżej wyślę męża lub kogoś w pierwszych dniach po porodzie jak by był niezbędny.

Cześć a oglądałyście wózeczek firmy Jedo Vedi, albo Fyn, są ładne, ale niestety ważą sporo 14,5kg :szok:
Zastanawiałam się jeszcze nad Mikado "Boston" i Coneco V4, albo Coneco Toledo? ;-):tak:
Sama jeszcze nie wiem co wybiorę, za dużo tych wózków na rynku, kiedyś były tylko ceratowe, abo z wikliny i nasze mamy nie miały problemu, a teraz takie siakie, z małymi, dużymi kółkami, lekkie - ciężkie.:dry:

reklama
Ja na laktatorach sie nie znam z synkiem miałm taki zwykły z apteki szklany prymityw ha ha pewnie ich juz nawet nie produkują :-)a teraz narazie też nie kupuję wydatek spory a niewiadomo czy się przyda jak cos to zawsze można dokupić

Do góry