S
Sara27
Gość
Ewelcia sliczne ciuszki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem wam ze człowiek nie zdaje sobie sporawy jak różne mogą być gusta .... my tu możemy zobaczyć zaledwie wyprawki dla naszych dzieci ale powiem wam ze każda z nas jest inna)
Ewelcia sliczne ciuszki:-)
to nie rozumem skąd ten post bo albo masz jakiś kompleks albo coś do mnie.... chodziło mi ogólnie o wszystkie rzeczy jakie sa w wątku bo przeglądałam cały wątek i oglądałam wszystkie zdjecia naszych zakupów... chodziło mi o styl ubierania dziecka.. ale nie mam zamiaru się tłumaczyć, ale mój post nie był dwuznaczny chyba ze tej dwuznaczności się doszukuje z jakiegoś powodu.....Laila nie wiem jak mam to napisac zebys sie nie obrazila,ale mysle ze tobie chodzilo tez o cos innego.Mianowicie o to ze kupilam rzeczy dla malucha w ciucholandzie ale zauwaz ze nie tylko ja mam uzywane,bo inne laski tez.
Tak, kazda z nas jest inna bo ma tez inny tok myslenia!!!!
Nie oceniam ludzi przez dwuznacznosc postow.