reklama
Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...
ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???
jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!
napewno wezmę to pod uwage przy kupnie materacyka do łóżeczka.
pozdrawiam
ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???
jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!
pozdrawiam
to cię wykorzystamy....jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
pozdrawiam
powiedz jakie ty polecasz od dolnej do górnej półki
a ja z uwagi na to że moja dzidzia jest mała i ja też urodziłam się malutka kupię 3 komplety wyprawkowe kaftanik śpioszki i pajacyk w rozmiarach 52,56,62 x3
ja się urodziłam 52cm:/
wypiorę tylko jeden komplet 52 a z reszty nie ściągnę metek i mąż mi dowiezie do szpitala... nie chce żeby dzidzia mi się topiła w ubranku
ja się urodziłam 52cm:/
wypiorę tylko jeden komplet 52 a z reszty nie ściągnę metek i mąż mi dowiezie do szpitala... nie chce żeby dzidzia mi się topiła w ubranku
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...
pozdrawiam
z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...
z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...
A co to za poduszka pochwal sie daj jakis namiar jak mozesz jakis linka moze:-)
Co do materecy to ja tez wiem ze stosuje sie juz takie a nie jak z kamienia
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
A co to za poduszka pochwal sie daj jakis namiar jak mozesz jakis linka moze:-)
Co do materecy to ja tez wiem ze stosuje sie juz takie a nie jak z kamienia![]()
0309 NAJLEPSZA PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT ZDROWY SEN (504109621) - Aukcje internetowe Allegro
kolezanki tez fizjoterapeltki dzieci wszystkie spia bez poduszek :-) ....
reklama
S
Sara27
Gość
Podobnego typu termopoduszke mam dla siebie juz od kilku lat-to ma nazwe szwedzka termopoduszka ortopedyczna.Jest bardzo wygodna,nie boli kark czy ramiona bo poduszka dostosowuje sie do ksztaltu glowy/karku/barkow.Nie dziwie sie wiec ze mluchom w takim czyms wygodnie.Jak to dobrze ze jeszcze nie kupilam lozeczka i materacyka,bo dzieki wam mozna sie czegos dowiedziec
(bylam przekonana dotad ze twarde materacyki dla niemowlat sa the best).