reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka to chyba nie ma juz watpliwosci co jest cyzm i jak wyglada

midnight no i juz wiadomo co i jak ja podobnie ubiore tylko nie wiem czy kurteczke czy tylko spiworek i kocyk:-)

reklama
Jak będę miała dostęp do aparatu zrobię fotkę tego zestawu i wkleję go tutaj :)

proszę powiedzcie, jak to jest z tą rozmiarówką? Które to 56? Ze Smyka czy z Ewy Klucze? macie porównania do innych firm?

Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...

ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???

jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!

napewno wezmę to pod uwage przy kupnie materacyka do łóżeczka.

pozdrawiam

jestem fizjoterapeuta i ostatnio na kongresie wspominal jeden profesor, ze odchodzi sie od twardych materacow dla niemowląt, wrecz przeciwnie.
Jak połozy sie dziecko na materacyku, to ten powinien sie swobodnie uginać i odksztalcac!!!

pozdrawiam
to cię wykorzystamy....:)
powiedz jakie ty polecasz od dolnej do górnej półki:)

a ja z uwagi na to że moja dzidzia jest mała i ja też urodziłam się malutka kupię 3 komplety wyprawkowe kaftanik śpioszki i pajacyk w rozmiarach 52,56,62 x3
ja się urodziłam 52cm:/
wypiorę tylko jeden komplet 52 a z reszty nie ściągnę metek i mąż mi dowiezie do szpitala... nie chce żeby dzidzia mi się topiła w ubranku

Dzieki dziewczyny.zobaczymy co u nas sie sprawdzi, ale z zakupami jeszcze poczekam...bo to juz beda jedne z ostatnich i chce sobie "dawkować" ta przyjemność...

ps.wiecie ze ostatnie badania dowiodły, że materacyki na których nasze dzieci śpią wcale nie muszą być twarde???

pozdrawiam

z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...

z materacykiem zgadzam sie to akutrat dotyczy wszytskich i starszych i mlodszych....
ja kupie poduszke ta co przty pierwszym maluchu mialam sprawdzila sie super spokojny sen dopasowuje sie doc ialka maluszka pod wplywem temperatury...poza tym jest bardzo praktyczna gdy maluch sie moze ulac i gdy ma np katarek...

A co to za poduszka pochwal sie daj jakis namiar jak mozesz jakis linka moze:-)
Co do materecy to ja tez wiem ze stosuje sie juz takie a nie jak z kamienia :tak:

reklama
Podobnego typu termopoduszke mam dla siebie juz od kilku lat-to ma nazwe szwedzka termopoduszka ortopedyczna.Jest bardzo wygodna,nie boli kark czy ramiona bo poduszka dostosowuje sie do ksztaltu glowy/karku/barkow.Nie dziwie sie wiec ze mluchom w takim czyms wygodnie.Jak to dobrze ze jeszcze nie kupilam lozeczka i materacyka,bo dzieki wam mozna sie czegos dowiedziec:) (bylam przekonana dotad ze twarde materacyki dla niemowlat sa the best).

Do góry