reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

super, wygląda na bardzo fajny. Gratuluję wygranej aukcji :)

a do mnie mój wózeczek przyjedzie w czwartek bądź w piątek, już się nie mogę doczekać

Nawet śniło mi się, że mała się urodziła a my na wózek czekaliśmy i nie mieliśmy jak małej wozić ;)

b74c283624d83144.jpg

jupi, wczoraj przyjechał,
wczoraj wszystko poprzymierzaliśmy, ślicznie wygląda, wszystko pasuje. a na razie stoi zafloliowany i czeka na bliższy termin.
Wczoraj go prowadziłam po ulicy z gondolą oraz spacerówką na raz ;) i super lekko się prowadził, kółeczka lekko chodzą, po prostu bajka :)

reklama
super wozio!
kwiatki sliczne-jakbym miała córcie na 100% miałabym wozek w kwiatki...dla chłopców wyboru z wzorami nie ma-praktycznie same gładkie, ew kratka

ja tez myslałam o takiej poduszce klinie-mojej siostrze sie ulewało jak była mała i mama podkładała pod nozki lozeczka ksiazki-wydaje mi sie ze ta poduszka moze spokojnie zastpąpic podkładanie ksiazek...

ja się urodziłam mając 56cm i ważąc 3300 ale mój mąż ważył ponad 4 kg! Mam nadzieję, że dzidzia nie będzie taka duża...

Sara moj tato ma taka jak Ty, chwali tez sobie bardzo...

ja juz przetestowalam ten klin wiec zakupie nowy,,,stary oddalam koilezance myslalam ze na jednym maluchu zakoncze ale stalo sie inaczej naszczescie...

Carolin śliczny wózeczek:tak: Mozesz mi dać namiary na niego? Jakiej to firmy?
Dzięki :)
to Mikado, model Boston. można je pooglądać na stronie
Tomiko - artykuły dla dzieci i niemowląt, wózki dziecięce, foteliki samochodowe, zabawki, hurtownia

super wozio!
kwiatki sliczne-jakbym miała córcie na 100% miałabym wozek w kwiatki...dla chłopców wyboru z wzorami nie ma-praktycznie same gładkie, ew kratka
masz rację, gdybyśmy nie spodziewali się córeczki też pewnie byśmy wzięli gładki. moja koleżanka również kupiła Mikado Boston i wybrała dla chłopca niebiesko - granatowy całkiem fajniutki :)

reklama
Do góry