reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

pytanie do Sary bądź innych dziewcczyn, które kupiły termometr thermoflash :)
czy dalej jesteście zadowolone, nic się nie dzieje? pytam ponieważ chciałabym kupić i zastanawiam się właśnie nad thermoflash (boję się, że inne będą słabsze:( ) Bardzo proszę o opinie.

reklama
Kitki ja mam identyczne krzesełko jak to z linku twojego tylko inne kolory (czerwień + beż)
Ja jestem zadowolona. Lubie rzeczy praktyczne, 2w1.
Kupiłąm je ponieważ nie było bardzo drogie a z przeznaczeniem na dłużej. Jednak w kawalerce nie ma dużo miejsca i nie mogłam sobie pozwolić na krzesełko do karmienia, i stolik + krzesełko do rysowania. A to jest fajne, wkładasz krzesełko na stolik i zajmuje mniej miejsca. U nas stoi złożone (z braku miejsca) ale jak Gosia chce rysować to je rozkładam.
Co do jakości. Nie jest ona piorunująca. Te śrubki (plastikowe) trzeba co i raz podkręcać. Ale dużo u nas wytrzymało. Nic nie pękło a Gośka odwraca sobie stolik, kładzie na podłogę blat i skacze po nim:sorry2: Także jest wytrzymałe :-D:-D
Materiał z siedziska piorę często w 60 stopniach (po tłustych plamach) i ani nie wyblakł ani nie jest sprany, a wszystkie plamy mi jak na razie ładnie schodzą. :tak::tak:

Też początkowo chciałam kupić drewniane, ale trochę mnie wystraszył brak pasów i to że oparcia nie można regulować. A kupowałam je dla Gosi gdy miała 7-8 miesięcy.
Ze stolika korzystamy praktycznie codziennie.

Ostatnia edycja:
magdalenka a widzisz brak pasów zupełnie nie przeszkadza - dziecko siedzi bardzo stabilnie i Filip ani razu z niego nie wyszedł sam :) najpierw blat miał ciaśniej a potem odsunęliśmy trochę. Sadzaliśmy go już od 6 miesiąca na króciutko jak my jedliśmy obiad a on chrupki :))) no i wiadomo do karmienia też :)
a no i siedzenie z ceraty więc tylko wycieraliśmy :)

Ostatnia edycja:
carolin-polecam, mam thermoflash od grudnia i jest rewelacyjny.idealnie wskazuje 36,6 gdzie przy innych elektronicznych roznie to bywa.

Midnigh pytałaś o inspiracje pokoików ten co wstawiła Ivaz pochodzi z Leroy merlin chyba ze sie mylę i tam jest podobny,ale tam ogólnie jest sporo takich fajnych inspiracji.
A mnie bardzo podoba się poduszka kwiatek z tego pokoju co pokazała Ivaz ale nigdzie jej niema,kiedys była na allegro u jedenj babki ale juz dawno niema a ja bym takie chciała

Iśku no zobacz jaki Filip grzeczny, ja się kilka razy przekonałam że dobrze zrobiłam kupując krzesełko z pasami, bo Gosia bardzo często chciała z niego wyskoczyć, wierciła się, próbowała się dołem zsuwać.
Więc wtedy powtarzałam sobie, :jak dobrze, że siedzi przypięta pasami"

magdalenka rzeczywiście każde dziecko jest inne :))) miałam w planach dokupić pasy takie doczepiane ale okazało się ze nie trzeba :)))

u nas bez pasow nie dalo rady bo stawała w krzesełku i koniec. a jak przypielam to był ryk i koniec jedzenia. Juz od dawna je przy stoliku z ikei, na swoim krzeseleczku.

maniulka tu jest ta poduszeczka http://www.koloroweozdoby.otwarte24.pl/Poduszki a tu sa naklejki na ściane z laleczkami http://www.dzieciecakraina.com.pl/Dzieciecy_Pokoik-k5-0-3-default.html ja juz mam tak obcykane sklepy z dziecięcymi gadzetami ze mogę służyć jako informacja :-)
A sama szukam tego typu półeczki na książki http://www.vertbaudet.co.uk/bookshelf-white.htm?ProductId=705013448&FiltreCouleur=0019&t=6 jakby się którejs z was rzuciła w oczy to dajcie znać, ale chyba cos czuję ze zamówię po prostu u stolarza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry