reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Termometr-jest super,juz go chwalilam.Jest nieomylny,te wczesniejsze termometry ktore mialam mozna bylo o kant dupy rozbic,takie bledne pomiary pokazywaly.

Jestem podkurzona na ...namioty:-DJuli dostala na 2 urodziny taki namiot duzy High school musical,a moj m.mowi ze on jest za duzy na plaze.ze na dzialke czy do ogrodu u tesciow to moze byc ale taki gigant na plaze odpada.I zeby kupic mniejszy taki samorozkladajacy sie.(bo ten jest na rurki).No szlag by to trafil:eek:Byl u moich rodzicow a teraz jest u nas w domu-no mowie wam,pol pokoju zajmuje.Jest tak duzy ze zmiesci sie tam 4 osobowa rodzina,a 2 dorosle osoby to juz na tyle swobodnie sie mieszcze ze moga w nim rozne rzeczy robic:-p;-):-D

reklama
a to jest rękodzieło, może faktycznie skopiowane z nexta, te akurat są bardzo maleńkie, ale babka napisała ze zrobi mi większe za 3 szt chce 120zł, chyba nie jest to zła cena?

Ivaz - ten pokój, który pokazałaś jest z forum wnętrza mieszkań, prawda? Chyba saszy - wiem, bo też ostatnio tam często zaglądam i ten pokój jest moją inspiracją zdecydowanie - nie jest kiczowaty ani przesłodzony, a i tak od razu widać, że mieszka w nim dziewczynka. Hemnesy są bardzo ładne, ale ja wybrałam opcję trochę tańszą - łóżko gulliver, komodę malm i expedita tego, co pokazywałaś - na więcej mebli nie bardzo mam miejsce na razie - a ikea to wg mnie świetny sklep. I te stronki z poduszkami też znam i chyba się skuszę :-)

Takiej półki nie widziałam nigdzie, ale fajnie da się wykorzystać wąskie półeczki z ikea na fotografie - na pewno widziałaś, bo parę dziewczyn na forum wnętrza mieszkań je ma u dzieci. Ale te Twoje z foty fajniejsze, więc jeśli masz dobrego stolarza, to warto.

Koniecznie pochwal się gotowym pokoikiem Twojej Córeczki:-)

Miotlica aż zajrzałam na strone ikea zeby zobaczyć łóżko guliver, na pewno chcesz to łóżeczko??? wg mnie jest ono dla niemowlaków!!
Co do wklejki tak, to jest pokój Saszy tj Zuzi jej córeczki, a ja jestem częstym gościem na tym forum, z reszta sama nie bawem będę się radziła dziewczyn (jak juz będę miała co pokazać) bo one naprawdę potrafia fajnie doradzić, mają swietny gust, to są profesjonalistki od dobrego smaku.
Wiem o jakie półeczki ci chodzi, ale chyba jednak zdecyduje się na te co pokazałam już znalazłam dojście jak można je zdobyć. Jest taka firma która specjalizuję się w zakupach w Angli mozna u nich dosłownie wszystko zamówić a oni doliczą sobie jakąs prowizje i mi przyslą. Tylko pewnie dopiero w wakację ja zamówię teraz mam ważniejsze rzeczy do kupienia.
Pokoik Natalki też bedzie sliczny, ja bardzo lubię serię malm, nawet sobie sprowadziłam łóżko do sypialni białe z Niemiec bo w polskiej Ikea niestety juz nie sprzedaja białych

Iwona fajne zakupy mąż zrobił,szkoda ze nie wszystko co chciałaś
Ivaz myślę że cena ok za 3 obrazki :tak:
Motlica no własnie to chyba łóżeczko jest.
A ja nie wiem o jakich zdjęciach mówicie i jakim forum,dajcie linka :-p

reklama
polecam tego sprzedawcę co kiedyś pokazywała Sara
POLSKIE PUZZLE DREWNIANE, UKŁADANKA -25% Wyprzedaż (1450723144) - Aukcje internetowe Allegro
brałam u niego dwa rodzaje tych puzzli, jak tydzień czasu nie przyszły to upomniałam się o nie, a sprzedawca po prostu mnie przeoczył i w ramach rekompensaty wysłał priorytetem (płaciłam za ekonomiczny) i dorzucił gratis te puzzle w ramce - wybrałam słonia, puzzle są extra jakości, drewniane, polecam ;-)
Zobacz załącznik 337229

PS. zauważyłam ze on skacze z cenami, teraz jest najtaniej jak patrzyłam :)

Ostatnia edycja:
Do góry