reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iśku wiedziałabyś, jak przelatuję przez allegro albo jakieś sklepy to od razu wiem, co bym wzięła dla córci jakbym ją miała i wiem też że wydałabym 10 razy więcej kasy na córcię :D a co do wózka dla lalek - jedna z ulubionych zabawek Kuby :D

reklama
No właśnie ten ostatni to dałam tak do porównania, ale też jakoś mnie nie przekonuje. Mnie się ten skate podoba, ale czy on będzie Adzie pasował :)

a dlaczego ma nie pasować? bardzo ładny a jakby się dało z niego jeszcze spacerówkę zrobić to byłby idealny, a nie wiem bo nie czytałam opisów ;p ale wizualnie bardzo fajny :) ten quinny też fajny, ale trochę drogi ;]

ciekawe na jakiej wysokości ma rączki, bo napisane że dla dzieci w wieku 5+

Regulacja od 50-70 cm w tym skate

quinny też bardzo rozważam
Chciałabym by ten wózek miał gondolę i spacerówkę, podpatrzyłam ostatnio jak Ada się bawiła u znajomych i bardzo jej się taki głębki wózek spodobał.

Eve-quinny z wygladu jest b.plastikowy,ten ostatni tez odpada.Ktorys z Mamas & Papas-my mamy wlasnie trojkolowca M&P i jest fajny,leciutki,piankowe kola.
Ale ten silver cross tez fajny,ciezki wybor!

eve - fajne łózeczko, bluzeczkę marynarska w paski też mamy, kupilam juz jakies 1,5 mca temu tylko 92 rozmiar. bardzo fajna.
wózki fajne ale ja jakos nie moge sie przekonać do zadnego z nich więc nie doradzę, jeszcze nie rozeznawalam sie w tym temacie i chyba dlatego ;)

Eve ja tez jakiś czas temu nurtowałam temat wózków dla lalek bo chce gosi kupić na urodziny.
O tym quiny to spotkałam się z opinia, że bardzo cięzko się prowadzi i że w sumie prócz wyglądu nie ma w nim nic fajnego, no i drogi jest.

Ja dla Gosi tez chcę wózek "wybajerzony" czyli gondolka, spacerówka, bo widze, że ją taki "kombinowanie" kręci.

Ten pierwszy wózek spacerowy, trójkołowy fajny, ale nie ma gondolki i nie wiem jak Adusia, ale np Gosia chce widzieć lalę więc u nas odpada. (mamy wózek gdzie lala siedzi przodem do świata i nie chce się nim bawić)

Skate to nie wiem czy jednak nie za duży będzie, jednak producent zaznacza, że to wózek od 5 lat, choć fajny bo ma gondolkę i spacerówkę. No i porządna firma a to oznacza lepsze materiały. :tak::tak:

Ten silver cros to nie wiem czy tto dobre rozwiązanie, bo jednak ma z przodu podwójne koła i nie wiem czy dziecku wygodnie by się nim manewrowało, zwłaszcza, że ma 2 roczki, ja wózka takiego typu w ogóle nie biorę pod uwagę.

Ten ostatni z linka też do mnie nie przemawia.

Mi sie najbardziej podoba ten, szkoda, że cena jest zaporowa bo bym go Gosi kupiła
HIT!!! WÓZEK DLA LALEK 2w1 mikrus + REGUL.RĄCZ (1478100584) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się jeszcze wózek taki bardziej klasyczny, coś w ten deseń
POLSKIE WÓZKI kolory REG. RĄCZKA+NOSIDŁO+TORBA (1497645644) - Aukcje internetowe Allegro

ten to fajna mini-kopia bugaboo, ale materiał ma taki lichy no i tylko różowy kolor więc odpada w przedbiegach
NOWOŚĆ WÓZEK Z OBROTOWYMI KÓŁKAMI (1467323754) - Aukcje internetowe Allegro
Biore też pod uwagę coś w tym stylu
WÓZEK 3 F. Z REG. RĄCZKĄ PROMOCJA TYLKO TERAZ (1477697485) - Aukcje internetowe Allegro
Jest tani i można kombinować - przekładana rączka, spacerówka, duża budka (Gosia lubi bawić się budką)

Wizualnie bardzo podoba mi się ten
SMOBY Wózek spacerowy dla lalek Baby Nurse WYS24h (1485349245) - Aukcje internetowe Allegro
Ale w wersji spacerowej brak budki, a wersja z gondolką już zbyt droga jak dla mnie, niestety.

reklama
Magdalenka - bardzo fajne sugestie. Dzięki. Ja też bym najbardziej chciała wózek gondola+spacerówka w jednym. Ten mikrus też mi się podoba, tylko zapomniałam dać linka. Ada ma jakieś tam pieniążki przeznaczone na wóżek, bo zostały nam z łóżka :) Ale sama nie wiem co wkońcu kupię.

Do góry