reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Po przejrzeniu ponownie allegro uznalam ze bierzemy ten domek-sklep dla Julity.W sumie taki sklepik to moze byc kreatywna zabawa w kupowanie i inne takie scenki sytuacyjne.
Brat zalicytuje a jak dojdzie domek to zdam relacje czy bylo warto:-)
Niestety musze juz uciekac a chetnie bym o zakupach pogadala sobie z wami:eek:

reklama
zła jestem, bo kupiłam śliczne spodenki i są za małe :/

ja bardzo lubię nike w takim fasonie okrągłe noski, zapinane na rzepy, Kuba miał takie http://allegro.pl/buty-nike-little-pico-325043-001-23-5-dreamsport-i1424142939.html
a teraz chyba kupię takie http://allegro.pl/buty-nike-capri-2010-007-25-eur-wiosna-2011-i1445169648.html
chciałam białe ale m mówi, że białe szybko będą wyglądały tragicznie, wątpię żeby miał rację ;| przecież małe dzieci nie niszczą tak bardzo

ATsonia jaki wzięłaś rozmiar? powiedz mi jak długa jest w nich wkładka?

Ostatnia edycja:
Agniesie-wzięłam rozmiar 25,5 wkładka 14,5-jeśli dobrze zmierzyłam. Szymonowe buty zimowe mamy rozmiar 24.

Eve dotarły do ciebie juz te rzeczy z nexta??? jeżeli tak to napisz jak rozmiarowo wypadają te sukieneczki w dwupacku??? ty chyba kupiłaś je w rozm 2-3 lata, czy dużo za duże na Adę czy ujdzie?

reklama
Właśnie znalazłam,że nie więcej niż 1 cm i nie mniej niż 0,5-0,6cm.Na jesień kupiłam Marysi buty ,jedne ubrała tylko 1 raz a teraz są na styk.Marysi stopa ma 15 cm i wkładka butów też.Więc nie może ich już nosić.

Do góry