reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
iwona, moja sasiadka ma chlopca ze stycznia 2008 i rok temu chrzestny pytal sie jaki rozmiar kupic w ecco na nast zime.wybrala 26 ale jesienia musiala kupic drugie bo byly za duze.

midnight każde dziecko jest inne, tutaj też są dzieci, które noszą rozmiar buta 22, a są też takie które noszą 25 ;] myślę, że but o dwa rozmiar większy będzie ok, to tylko 1cm różnicy, a aż rok czasu, poza tym myślę, że jak w sezonie zimowym wystawi się nowe buty to też się dobrze sprzedadzą

Ostatnia edycja:
No właśnie jak będą duże to sprzedam.Przymierzałam Marysi też Primigi na wiosnę i 24 były takie na teraz,sprzedawczyni mi doradzała żeby kupić 25 bo te 24 za 2-3 miesiące będa ciasne i chyba pojade dzisiaj i kupię te 25 na wiosnę.
Agnesia pojedź do ecco w Auchan,tam mają duży wybór.

Mój nosi 23 - też są jeszcze za duże, a ma wzrostu 92-93cm, może mu później noga skoczy ;-)

reklama
A Zosia po mnie ja noszę rozm 35,
Ja też Zośkę zmierzyłam i ma 87-88cm wzrostu, waży 12 200

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry