reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz-trudno mi cos powiedzieć...u nas jest tak, że co sezon to zwiększa się rozmiar, podobnie jak u agniesi, natomiast to tez dużo zależy od firmy....

nie pisałam, bo nie było okazji ( na FB) wspomniałam, że 3.02 poadl nam komputer stacjonarny domowy, ale jestem tutaj żeby sie pochwalić, że już piszę z nowego-kupiliśmy w końcu!!!! laptopa i mogę w końcu pisać z łóżka, a nie z niewygodnego krzesła-jeeeee!!!!!

reklama
kupiłam dziś młodemu te malowanki wodne, ale jeszcze nie wypróbowane, kupiłam też znikopis magnetyczny, bo ten co miał zdeptałam i jeszcze wzięłam mu klocki z literkami i cały czas każe mi układać jakieś wyrazy WYPRZEDAŻ!! KLOCKI DREWNIANE 48szt - WYSYLKA 24h (1430939331) - Aukcje internetowe Allegro
mamy też kilka nowych bajek i maskotki (prosiaczka, noddy'ego i lokomotywę Kubę), bo młody uwielbia maskotki, codziennie inną zabiera ze sobą na spacer, a w sklepie strasznie mnie korciły stempelki takie z tuszem, ale jednak nie wzięłam ich, bo bałam się, że cały dom mi ostempluje, ale teraz tak siedzę i myślę, że chyba jednak mu wezmę, trudno będzie krzyk jak będę mu zabierać ;p
jeszcze dokupiłam bezrękawnik na wiosnę, bo te z jesieni już za małe ;/
ZARA___super bezrękawnik__stan idealny___ rozm. 98 (1439421589) - Aukcje internetowe Allegro
LADYBIRD__CARS__bluza__stan idealny__ rozm. 98 (1439421911) - Aukcje internetowe Allegro

Agniesia u nas też Zosia kocha maskotki, a najbardziej kocha takie stare jeszcze po tatusiu, i wszytkie mają swoje imione, ale dwie ma ukochane najbardziej obciachowe i zniszczonbe Lucię i Stasia się bez nich nigdzie nie rusza wszędzie muszą nam towarzyszą, a już do spania musza być obowiązkowo.
Swietne te ciuszki, bluza z carsami zajebista.

Dziasiaj też rozmawiałam z koleżanką, która ma synka z lutego 2008 i tez mówiła ze Wojtek w wakacje w rozm 92 chodził a 98 teraz jak ma 3 latka są dla niego jak raz, więc raczej zostane przy 92

a ja się zastanawiam czy właśnie nie kupić Kubie kuchni :D niby to dziewczęca zabawka, ale on uwielbia mi pomagać w kuchni, myślę, że świetnie by go zajęła :)
Eve akcesoria kuchenne świetne, jak prawdziwe :)

agniesia- Szymon dostał kuchnie od babci na Gwiazdkę i to był strzał w dziesiątkę, wstaje rano i pyta "miesiu, miesiu idziemy gotować???" Bardzo chętnie się nią bawi!!! kuchnia została u babci, bo ja już nie mam gdzie tych zabawek ustawiać, aż się boję, bo niedługo 2 urodziny!!! już i tak przebieram je jak mogę!!! część już oddałam dla młodszego ciotecznego brata a i tak jest ich pełno!!!

w każdym razie POLECAM!!!

Kitki sierota powiadasz? no tak już bywa z facetami, mój wczoraj przerąbał kurteczkę skórzaną, która baaardzo mi się podobała, a wiesz o ile... o 1 funta, czyli też prawie o 5zł :/

reklama
Iwona myślę, że to będzie dobry rozmiar, bo Kuba też nosi 23-24 i przeliczałam, żeby mu kupić na następną zimę właśnie 26, a nawet jeśli będą za duże lub za małe na pewno na sprzedaży nie stracisz :)
a możesz wyciągnąć wkładkę z buta albo inaczej zmierzyć dokładnie jaka jest długość wkładki??? bo na różnych aukcjach różnie piszą, a 0,5cm to duża różnica

Ostatnia edycja:
Do góry