reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Załączniki

• 21_50 next.jpg
    21_50 next.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 31kittyipeppa.jpg
    31kittyipeppa.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 34
  • kaszkiet10 h&m.jpg
    kaszkiet10 h&m.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
midnight też mam te krótkie spodenki,śliczne są,super będą wyglądały do tego kaszkietu. Ta bluzeczka ma 30 cm tylko ze ona na końcu ma taki jakby przyszyty malutki ściągacz i rękawek może być dłuższy i fajnie będzie to wyglądać.Ale i tak kupiłam ostatnią 98 dla ivaz.Ta sprzedawczyni powiedziała że ma być dostawa tych ubranek i jak była dostawa ostatnio chlopięcych to od razu były przecenione bo to z zimowej jesienno-kolekcji.Więc pewnie dziewczęce też będą dalej przecenione.Są jeszcze bardzo podobne bluzeczki tylko nie mają na dole tego sznureczka(sa takie proste) i u góry mają jakiś guziczek i z tamtych jest rozmiar 98, też bardzo ładne.Jak coś będziesz chciała to daj znać.

Ostatnia edycja:
iwonka-dziekuje za informacje, spokojnie poczekam, moze jeszcze przyjda te bluzeczki, jak bedziesz w tym sklepie i je spotkasz to prosze pamietaj o mnie :)

dzis przyszedl termometr,ktory zamowilam.jest bardzo dokladny polecam
sara - czy programwalas jakos ten termometr?czy tylko wlozylas baterie i voila?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny będe mogła jechac do tego sklepu dopiero w poniedziałek, zrobię wam zdjęcie tej drugiej bluzeczki bo ona jest bardzo ,bardzo podobna,sama zastanawiałam sie którą lepiej kupić, wyślę wam sms-em i jak będziecie chciały to kupię.

Iwona,Midnight-ale super ciuszki kupilyscie!

Midnight-Wlozylam baterie,cos tam zgodnie z instrukcja nacisnelam i dziala:)Takze nie przejmuj sie skomplikowanym opisem programowania:)

Eve mam zapisany twój nr ale nie wiem czy nie pomyliłam jednej cyfry bo jak kiedyś w pobierowie dzwoniłam to dodzwoniłam się do kogoś innego , wyślij mi lepiej jeszcze raz:) Te bluzeczki są przecenione o 50% i akurat ta ze zlotą myszką kosztowała coś ok 27 zł a inne są też po 22 zł. Było tam sporo fajnych rzeczy ale część nawet po przecenie dość droga.Zrobie ci telefonem zdjęcia kilku ubranek (jak bede w sklepie) i wyślę to powiesz co chcesz.

reklama
Do góry