reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka - masz rację. Sama mam porównanie niestety. Ktoś mnie fałszywie oskarżył i niedokończenie transakcji (okazało się to zwykłą pomyłką) a allegro już mi jakieś ostrzeżenia wysyłało. Całkiem odwrotnie jest jak ja sprzedaję-żadnych problemów. Zawsze piszę rzetelnie co i jak, jak się komuś podoba to kupuje jak nie to nie kupuje. Teraz też czekam na przesyłkę (tę spódnice na zamek), napisałam już chyba ze 3 maile i sms i nic :/

Z newsów to kupiłam Adzie takiego pajaca do spania: Pajac do spania PEPPA PIGG (rozm.92) (1375883142) - Aukcje internetowe Allegro, bo ona strasznie mi się w nocy rozkopuje, chyba bym musiała przy niej całą noc stać i ją ciągle przykrywać :/

reklama
Eve super ten pajacyk, u nas niestety Zoska nie chce spać w pajacach ze stopami tak ciągnie za nie że szok, więc kupuje jej bawełniane piżamki ale takie opinające wtedy nic jej się nie sciąga, teraz zimą wkładam jej pod piżamkę bodziak z kr rękawem bo całą noc spi bez przykrycia, więc jakoś sobie radzimy z tym odkrywaniem w nocy. Na allegro są piżamki w dwupaku chyba early days ale dla Zoski się nie nadają bo są szerokie nie mają ściągaczy i młoda ma całe gołe nogi i ręce. Ja nawet kupiłam jej polarowego pajacyka, ale nie dała go sobie założyć :-(

Fajny pajacyk:tak:

Julita nie nosi pajacykow od...nie wiem kiedy.Od razu by sie z niego rozebrala.Spi w body z dlugim rekawkiem + spodenki pizamowe lub pizamka gora + dol (dlugie nogawki i dlugie rekawy).

Julitka dostala sliczna garsoneczke sztruksowa koloru morskiego,taki szafir.
Jest zakiet-idealny do szortow i spodniczka.

Ja kupilam jej jeszcze 2 pary szortow do kozaczkow,jedne z allegro:

GEORGE JEANSY PUMPY 86-92 CM/1,5-2L, WYSYŁKA 6 Z (1365448581) - Aukcje internetowe Allegro

a drugie tez george i tez jeansowe z lumpka.Bylam dzis w lumpku,ostatnio robilam tam zakupy wczesnym latem bo towar sie skiepscil.Nadal jest kiepski ale poza tymi szortami udalo mi sie kupic swietny zielony na rozowej podszewce bezrekawnik tez george!Jest wprawdzie na 3-4 latka ale to musi byc pomylka,bo na moje oko to 2-3 lata.Fajny jest,do tych szortow bedzie pasowal tez wiosna.No i jeszcze jej kupilam taka bluzeczke (fioletowa) z fotki.I doszedl tez ten komplet zielony-nie myslalam ze bedzie tak fajny.Zielen ma ladny odcien,sztruks jest miekki ale konkretny-nie taki cienki,wszystko ladnie zapakowane,a bluzeczka jest dosc gruba i miesista mimo ze z fotki wydaje sie byc cienka-dobry zakup za male pieniadze.takze zakupy udane.Zaraz wybywam do Kebab House bo znajomi z Holandii na Swieta przyjechali,takze opisze co i jak oraz wstawie fotki pozniej lub po Swietach:*

Załączniki

• ciuchy.JPG
    ciuchy.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 47
A widzicie Ada śpi w pajacach - teraz w takich zwykłych bawełnianych - mam 3 szt z Tesco. Bardzo lubię pajace właśnie z tego sklepu. Potrzebowałam czegoś ciepłego, bo Ada strasznie się odkrywa, a mieszkamy na parterze i okno ma długie takie ziemi.
Dziś odebrałam z poczty te poprzednie ubranka- bardzo ładne i w dobrym stanie. Któryś z kompletów może się nada na Wigilię, narazie się piorą.

Sara
- bardzo fajne fatałaszki zakupiłaś dla Julitki. Wszystko tak ładnie do siebie pasuje.

Ja juz po grzancu,grzeczna zona o 20.30 w domu:)

Eve-bo ten zielony to komplet tzn czapka,spodnie i bluzka.Ostatnio podobaja mi sie komplety,na metce tego zielonego kompletu jest cena 28 dolcow,marka B.T.kids-zna ktos?na metce mam Baby Togs ale malo co tu widze.

Fajny pajacyk:tak:

Julita nie nosi pajacykow od...nie wiem kiedy.Od razu by sie z niego rozebrala.Spi w body z dlugim rekawkiem + spodenki pizamowe lub pizamka gora + dol (dlugie nogawki i dlugie rekawy).

Julitka dostala sliczna garsoneczke sztruksowa koloru morskiego,taki szafir.
Jest zakiet-idealny do szortow i spodniczka.

Ja kupilam jej jeszcze 2 pary szortow do kozaczkow,jedne z allegro:

GEORGE JEANSY PUMPY 86-92 CM/1,5-2L, WYSYŁKA 6 Z (1365448581) - Aukcje internetowe Allegro

a drugie tez george i tez jeansowe z lumpka.Bylam dzis w lumpku,ostatnio robilam tam zakupy wczesnym latem bo towar sie skiepscil.Nadal jest kiepski ale poza tymi szortami udalo mi sie kupic swietny zielony na rozowej podszewce bezrekawnik tez george!Jest wprawdzie na 3-4 latka ale to musi byc pomylka,bo na moje oko to 2-3 lata.Fajny jest,do tych szortow bedzie pasowal tez wiosna.No i jeszcze jej kupilam taka bluzeczke (fioletowa) z fotki.I doszedl tez ten komplet zielony-nie myslalam ze bedzie tak fajny.Zielen ma ladny odcien,sztruks jest miekki ale konkretny-nie taki cienki,wszystko ladnie zapakowane,a bluzeczka jest dosc gruba i miesista mimo ze z fotki wydaje sie byc cienka-dobry zakup za male pieniadze.takze zakupy udane.Zaraz wybywam do Kebab House bo znajomi z Holandii na Swieta przyjechali,takze opisze co i jak oraz wstawie fotki pozniej lub po Swietach:*

moja podobnie jak córa Sary, jak tylko ma pajacyka to 3 sekundy i jest w pieluszce bez pajacyka ;)
kiedyś nawet odczekałam kilka tyg, myślac, ze moze zapomni o rozpinaniu, ale pamięta, wiec u nas grana jest piżamka, bodziaka na noc nie wrzucam. ostatnio zauwazyłam , ze mała mniej kopie w nocy i dłużej spi nakryta ;)

ja tylko na chwilę
Dominika, inne dziewczyny, które planowały kupic taki termometr jak ma sara.Pośpieszcie sie, w nowym roku nowy vat i termometr bedzie droższy. Ja juz kupiłam u tego samego uzytkownika co sara ;) po 155zł a nastepna aukcję ma juz po 190 (!).

to faktycznie zdrozal,ja kupowalam za 149 juz z wysylka.
Termometr sprawuje sie super,jest niezawodny i megawygodny.Pomiar w 1 sekunde bez rozbierania,wrzasku,budzenia,grzebania w tylku itp:-D.W porownaniu z tymi do pupy to przeskok technologiczny jak z telefonow stacjonarnych na komorki-po prostu komfort.
Jak ktorejs z was trafi sie felerny egzemplarz to przynajmniej ten sprzadawca jak ja kupowalam dawal 2 lata gwarancji,wiec mozna wymienic.

u mnie w aptece jest promocja na te termometry, tylko nie pamiętam jakiej firmy ;p ale ze 140 na 90zł i się właśnie zastanawiam czy nie wziąć

reklama
Do góry