reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Wczorajsze zakupy.

Załączniki

• DSC08110.jpg
    DSC08110.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC08108.jpg
    DSC08108.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC08103.jpg
    DSC08103.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC08106.jpg
    DSC08106.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC08105.jpg
    DSC08105.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do tych spodenek i bluzeczki ze złotą myszką minnie jest jeszcze taki krótki płaszczyk -grzybek wiosenny na polarku ale nie kupilam bo trochę mi szkoda ,przed przeceną kosztował 160 zł czyli teraz 80 zł.

Iwona ja równiez po zakupach:-)kupiłam tuniczkę,bluzeczkę i sukienke twoje zakupy bomba ale tych spodenek nie widziałm pewnie dla tego ze to większy rozmiar ja patrzałam tam gdzie 80-86:tak:płaszczyk super tez miałam na niego chrapke ale był od 92 więc nie wiem czy nam to zimą wypadnie czy latem,podobały mi się tez te bezrękawniki:-)
Midnight mówisz na roczek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maniulka te spodenki były chyba od rozmiaru 98 ,a ta kurteczka to wiosenno-jesienna więc na wiosnę można podwinąć rękawek.Tak sie cały czas zastanawiam nad tą kurtką,pewnie jak zdecyduje sie kupić to jej nie będzie.Te bezrękawniki też mi się bardzo podobały i były takie fajne miękkie.Wstaw zdjęcia swoich zakupów.

Iwona gdzie takie cudenka kupilas???? Śliczne:tak: ja ostatnio bylam w h&M ale kupilam malej tylko rurki i 2 tuniki ale nic specjalnego - kupilam bo ojciec dal kase i kazal cos kupic ale jakos specjalnie to mi sie nie podobalo

Iwona cudności, a czy można by cie prosic lub którąs mieszkanek Szczecina, która się tam wybiera o zakup tej sukieneczki/tuniczki i kompletu spodenek z bluzeczka z ta złota myszką, najlepiej rozm 92 a jak nie bedzie to moze byc 98 najwyzej poczeka.

reklama
ivaz mogę ci kupić.Wyśli mi jeszcze raz swój nr tel (bo kiedyś nie zapisalam)to zadzwonię jak będe w sklepie i jak coś to zrobię jeszcze zdjęcia telefonem i ci wyślę.

Do góry