reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
świetne zakupy!
iwona-zestaw boski, dla mnie idealny :) kolorystycznie oczywiście, mala ma ciemna urodę i w błękitach wygląda blado jakoś ale ten wpleciony zołty ociepla komplet.
ivaz - super wyszuakałas tuniczke,z linku ostatniego podobają mi sie te tuniczki w kratke rózowa i siwa a ten kremowy sweterek z wyszywanymi kwiatkami cudny.

ja na wyprzedazy kupiłam takie same spodenki co iwona - swietne sa, prócz tego taka tuniczkę H&M HELLO KITTY BLUZA TUNIKA 98/104 OKAZJA! (1372472604) - Aukcje internetowe Allegro zdecydowanie ładniej wygląda w rzeczywistości.kolor zywy a material miękki, bardzo milutki w dotyku.

mam pytanie na lato kupujecie 92 czy 98? My powoli wchodzimy w 92 ale jak długo sie w tym rozmiarze utrzymamy, nie wiem.mysle,ze 92 na lato a 98 na jesien, moze sie myle?

Ostatnia edycja:
Midnight jeśli teraz wchodzicie w 92 to zakładasz że mała ci w nim da rade do lata?????
Ja daję pół roku, zobacz, że nawet producent często pisze rozm. 92 1,5-2 lata; 98 - 2-3lata;
My już teraz niektóre ciuszki to nosimy 2-3 lata i szczerze nie widać żeby były za duże; ale 92 są oki, choć body 92 sa takie ...... na styk:confused::confused: zdecydowanie wolę body 98.
Ja myślę że 92 starczy ci do wiosny włącznie, a na lato lepiej kupować już 98.

Tylko że te spodnie są duze .Marysia nosi ubrania na 92 a te spodnie są za długie,myślę że na wiosnę będą w sam raz.Tylko nie wiem jakie by były jak dziecko jest bez pieluchy bo wtedy jednak wyżej sie podciągają.

Ja jesli chodzi o lato to sama nie wiem czy rozmiar 92 czy 98.Teraz nosimy 92,ale w 86 tez wchodzi.Musze tylko patrzec na obwody brzuszka bo ona ma spory i wiele ubran szybko robi sie za ciasnych mimo ze na dlugosc dobre.

Od jednej z przyjaciolek Juli dostala ksiazeczke z serii:

Krówka Łatka, Żyrafa Tunia, Dorotka... i Przy (1373659062) - Aukcje internetowe Allegro

Mamy "zyrafa tunia...".Fajne sa.Grube foliowane kartki a niektore wyrazy zastapione obrazkami zeniby wspolnie czytamy.I jest 1 duzy obrazek oraz male obrazki (male fragmenty duzego obrazka) opisane a wiec mozna wyszukiwac te male obrazki na tym duzym obrazku,cos jak w grze granny "lotto".

Iwona-jak dobrze ze sie pjawilas,bo juz myslalam ze bede pisac sama ze soba,wszystkie mamy poznikaly w Swiatecznych przygotowaniach pewnie;)

Zosia na raie chodzi przede wszystkim w rozm 86 teraz ten rozmiar jest w sam raz, 92 jest jednak troszkę przyduże, a najbardziej spodnie, ale kupuje jej ciuszki w rozm 92 z myślą o przedszkolu.

magdalenka- my głównie mamy typowe 86 ale niektóre 92 juz tez sa dobre a 1,5 gdy miala na koniec wrzesnia to miala cos pomiedzy 80-86.wiadomo, teraz juz coraz wolniej dzieci rosna.

Jasiek ostatnio podrósł sporo i musiałam już powynosić trochę rzeczy, w tej chwili już mało co w rozmiarze 86 na naiego wchodzi, 90% ma w rozm. 92, chociaż niektóre 92 sa też na niego za duże.

Nadia nosi w wiekszosci 98, czasem jeszcze w jakies 92 tez sie zmiesci, a body to mamy same z carters`a na 24 m-ce bo te na 18 to takie naciagniete mocno juz są

reklama
My np body mamy też na 92 czy na 24 miesiące,jednak spodnie z H&M są dośc długie,H&M ma duze ubrania.
Sara ja o ubraniach mogę pisać(kupować) że nawet święta mnie w całosci nie pochłoną:))

Do góry