reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwona co to za firma ja kupiłam młodemu przedwczoraj tej firmy kurtke na zime ceny były dosc wysokie, ale zalapalam sie na jakas obnizke i za 120 zł uda sie kupic.........

fajne kamizelki ma ta Pani, ale 100% akryl :-( szkoda ze nie bawełniane....

Ostatnia edycja:
Myfa to taka hiszpańska firma,lubię ich ubranka bo są bardzo ładne i dobre gatunkowo ale też dość drogie.Staram sie kupować na posezonowych wyprzedażach.

Ale swietny zestaw kolorow.Ostatnio b.lubie braz+ zielen,braz+ turkus.
Podoba mi sie tez braz+ecru lub mocny zolty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ivaz, śliczna .Ta druga w kremowym kolorze też fajna.Faktycznie idealna do emu i futrzanej kamizelki.Ale narobiłaś mi ochoty na taką ,ale Marysia ma już dużo sukienek.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwona Zosia ma tylko trzy sukienki, ale wszystkie podobne do siebie, a ta ma zupełnie inny styl jest taka wyszukana, inna no i trzeba przyznać ze cena przyzwoita. A zobacz jakie są piekne w Kappahl'u folkowe tuniczki, (te w krateczkę) chyba też się skuszę GÓRY - KappAhl

Do góry