reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dla mnie ciuszki tej sprzedającej ewaed to takie bazarowe, badziewiasto nawet wyglądają.
Jeszcze raz link do fajnych zabawek i materiałów plastycznych dla dzieciaków mam nadziej ze tym razem się otworzy www.mo****mbino.pl
nie wiem dlaczego nie chce się otwierać, ale wystaczy w google wpisac moje bambino i wyskoczy link
Dziewczyny fajne zakupy

reklama
Szzczerze mowiac nie chodze po bazarach i sklepach chinskich,nie wiem co tam sprzedaja ale domyslam sie ze cena mowi swoje:-D
Nie moge sie zdecydowac czy do brazowego bolerka i spodniczki zalozyc mlodej bluzeczke i rajstopki w kolorze ecru,blekicie,bieli czy rozu,jak przyjdzie ta spodniczka,skomponuje zestawy i sfotografuje:tak:

saro, ja bym postawiła na biel, super elegancko :) Gdyby jednak małej juli było zbyt "zimno" w tej kolorystyce to zastąpiłabym różem. A dla mojej na pewno biel lub pastelowy zółty.

Byłam w H&M i faktycznie są przeceny.Oczywiście kupiłam tylko dla Marysi bo te rzeczy są najfajniejsze.Kupiłam śliczne różowe krótkie spodenki(zimowe) ,już ostatnio mi sie podobały ale miałam właśnie nadzeję że będa przecenione .O takie H&M SPODENKI ELEGANCKIE DO LEGGINSÓW 104 ROZM (1364817395) - Aukcje internetowe Allegro sa dużo ładniejsze niż na zdjeciach na tej aukcji.Były przecenione z 60 na 30 zł.
Kupiłam takie różowe spodnie za 20 zł http://allegro.pl/nowe-spodnie-serduszka-h-m-r-92-najtaniej-i1349445508.html.I jeszcze takie za 40 zł http://allegro.pl/spodnie-jeans-hello-kitty-h-m-104-i1366044984.html Wszystkie spodnie są większe i będą dobre na wiosnę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry