reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

szkoda,ze tunika za mala ;). U nas 86 jest idealne, czasem 92.

magdalenko- bardzo ładne ale faktycznie troche bym sie obawiała,ze moja mała to na siebie przewroci.
ja patrzylam na takie z ikei IKEA TROFAST REGAŁ POJEMNIK NA ZABAWKI KOLORY _ (1341888820) - Aukcje internetowe Allegro
kolory połek i pojemników sa różne, rózne jak widac wysokosci tych regałow mozna kupic.

kolezanka ma tylko taka komode i sobie chwali *IKEA* REGAŁ MAMMUT DWA KOLORY CENA Z IKEA ZOBACZ (1364478989) - Aukcje internetowe Allegro

wybiera sie ktos do H&M?Dzis zaczynaja sie wyprzedaże.Ja dopiero bede mogła w czwartek sie tam udac.Piszcie jak bedziecie czy warto tam jechac.

Ostatnia edycja:
reklama
dominiko!
cytuje wypowiedź sary ze str 1045 ;)

Mialam dac znac jak ten skaner-jest boski.Zupelnie inny komfort niZ termometry rteciowe czy elektroniczne do dupki-chociaz takie tez mamy.Obstrzelalam cala rodzine-siebie,meza i Julite.I szkoda slow ale Julicie wyszlo 38,2 a mierzylam 2 razy.Byla wlasnie wczoraj jakas placzliwa,w nocy pokaslywala.Pojechalismy na pomoc weekendowa i oczywiscie jest chora:-(Ma infekcje wirusowa-sam poczatek i az glupio powiwedziec ale dzieki temu termometrowi zostalo to wykryte bo jakos wczoraj jak byla placzliwa nie wpadlam na to by wyciagac ten sprzecik wkladany do dupki.W sumie jestesmy na samym poczatku infekcji dzieKi temu,dostala flavamed i isoprinosine.Mozna mierzyc jak np dziecko spi,oglada bajki,bawi sie-pomiar ok.1 sek,jest swietny ,mysle ze dla dziecka zlobkowego i potem przedszkolnego (=czesciej chorujacego w domysle) taka rzecz jest b.pomocna i wiele ulatwia.
Caly tydzien mamy siedziec w domu-maz siedzi jutro z nia,pojutrze moja mama a ja w srode, wiec i tak dobrze sie ulozylo ze sa potem swieta.No normalnie jeszcze w szoku siedze ze wczoraj chwalilam ze dziecko zdrowe a dzis juz wiem ze chore.

W KAZDYM RAZIE TEN SKANER POLECAM W 100%,GWARANCJA JEST WIEC JAK COS SIE POPSUJE TO LUZIK-sa 2 lata gwarancji.Aha,ja kupowalam na tej aukcji:

OKAZJA!!! BEZDOTYKOWY termometr ThermoFlash LX-26 (1282388159) - Aukcje internetowe Allegro

sprzedawce polecam.W aptece koszt identycznego termometru ok.200-270 zl,zaleznie od apteki wiec polecam allegro.

Aha,kilka ubranek do zlobka-tym razem sukieneczki po "zabojczych" cenach;)

Zestaw sukienek jesień/zima H&M NEXT r.86/92 (1296356205) - Aukcje internetowe Allegro

Dwie sukienki + bojówki r. 12- 24 m-ce (1299678615) - Aukcje internetowe Allegro

Midnight,dzieki za wyreczenie:)

Domi,na smierc zapomnialam!Midnight wkleila za mnie:

OKAZJA!!! BEZDOTYKOWY termometr ThermoFlash LX-26 (1282388159) - Aukcje internetowe Allegro

to ten sprzedawca.

PS.widze ze troche podniosl ceny,teraz ten termometr kosztuje:

OKAZJA!!! BEZDOTYKOWY termometr ThermoFlash LX-26 (1363933531) - Aukcje internetowe Allegro

a na kolejnej jego aukcji jeszcze kolejne 10 zl drozej.

Kupilam malej taka spodniczke:

mysle ze jest bardziej wizytowa od tej ktora mamy,bedzie fajna do azurowego brazowego bolerka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
saro, no problem, Twój termometr jest u mnie na liście zakupów :)
cudna spódniczka, jaka to firma?
eve - boskie sweterki, ten z george jest bardzo podobny do zielonego nexta z kolekcji dobranocny ogród.

reklama
Saro przejrzałam sobie kilka jej aukcji i po metkach zauważyłam, że takie samy ciuchy można u nas kupić w marketach chińskich;
Ja najczęściej dostaje takie ciuszki od Tomka siostry i są średnie, strasznie szybko się mechacą. Ja ich nie lubię osobiście ;-)

Do góry