reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

saro-w takim razie nie pomoge bo my na te swieta ubierzemy sie w czerwień ;)
w zeszlym roku było siwo-srebrno-biało.
ivaz - spodenki to naprawde bosko wygladają.My juz od zeszłego roku do konca lata nagminnie ich uzywalysmy wiec teraz juz mi sie troche znudziły i przerzucilam sie na tuniki, bawelniane, dzianinowe, na długi rekawek, na krótki -na body :)

reklama
Myfa byłam wczoraj w Złotych jak na razie chyba jest drożej niz było, najbardziej podoba mi się 20-to % promocja na lego w Smyku, tj jakies 2 mce temu duże ZOO kosztowało 409zł teraz w magiczny sposób kosztuje 499zł :-) a w Lorienie na Ptasiej te klocki kosztuja 319zł. Z tego co wiem to zaraz po świętach bedzie wyprzedaz w Mothercare, bede musiała skoczyć bo mają swietne piżamki, ostatnio udało mi sie upolować u nich swietny dwupak za 40zł.
Midnight ja też lubię tuniki tyle ze u nas tylko do wyjścia bo w domu mamy tak ciepło ze Zocha śmiga tylko na krótki rękaw więc jak tunika to cienka i bawełniana, z tych dzianinowych mam jedną i zakładamy tylko jak wychodzimy inaczej by sie ugotowała.

u nas te wyprzedaze to śmiechu warte, Polak potrafi kombinować :) a Smyk to juz wogóle jakas pomyłka. Kupilam tam ostatnio kredki, 8sztuk za 22zł.Smyk omijam szerokim lukiem.
w h&m od 13tego maja sie zaczac wyprzedaze.
ivaz-to cieplo u Was. My sie tak mocno nie wygrzewamy :) i ja musze na tshirt zalozyc jakis sweter bo mi byloby za zimno :)

pogieło ich ostro w smyku nie robie tam zakupów bo dla mnie ten sklep to pomylka....

musze młodemu kurtke na zime kupic druga bo kurcze juz ma rekawy za krotkie w tej po Hubciu.....znalazlam na allegro mariquity nowa w super cenie (80zl) ale zastanawiam sie jaka jest szansa znalesc cos fajnego w H&M na wyprzedazy....

Midnight śliczna, Gosi niebieski bardzo pasuje, a niestety mało ma niebieskich ubranek bo ciężko takie, ale ten rozmiar to już dawno za mały,my się nosimy w 92-98 już:tak::tak:

reklama
magdalenka - bardzo fajny, napewno to alternatywa dla ikeii jak u was nie ma.

midnigt - ładniutka tuniczka, Adzie niebieski i turkus pasuje, mamy troszkę ubrań w takim kolorze. Ja również biorę już rozmiar 92-98, bo Ada mi jakoś strzeliła w górę.

Do góry