Mam nadzieję, że odpiszę wszystkim oi nie zapomnę co komu.
Kitki specjalnie dla Ciebie zmierzyłam moje sanki.
Szerokość deseczek (siedziska) to 21 cm, a szerokość oparcia, od rurki do rurki, mierzona w najszerszym miejscu to 34 cm. A wysokość oparcia 23cm. Może Ci się przyda żeby się jakość odnieść.
Przyznam że w nasze sanki ja się zmieszczę. Muszę trochę bioderkami pokręcić przy wsiadaniu

ale się zmieszczę;-)
Jak teraz spojrzałam na tą aukcję to podobne mają wymiary te "twoje" sanki z linka.
Z tym że to oparcie jest takie, jak wiem jak to określić ...... nie jest tej samej wysokości tylko się zawęża .....Więc automatycznie robi się niższe. Ja żałuję, że nie mam sanek z takim oparciem
TAKO SANKI Z OPARCIEM,RACZKA DO PCHANIA+ŚPIWOREK (1358268081) - Aukcje internetowe Allegro
Widzę, że Gosi czasem nie wygodnie, bo tak to jej się ten jeden drut tak jakby wpina w plecki i ma go pod paszkami, plecy są w rzeczywistości słabo podparte i dziecko woli samo siedzieć prosto niż się opierać.
Moje oparcie jest takie jak tu "głębokie"
Ivaz tak to prawda, można dokupić oparcie do sanek. My w zeszłym roku chcieliśmy dokupić same oparcie, bo ja mam sanki jeszcze po mnie (które mój tata mi zrobił), ALE musisz zauważyć czy w starych sankach masz "dziurę" gdzie te sanki przyczepić.
Ja te moje stare mam metalowe i nie miałam w nich nigdy oparcia, i Tomasz stwierdził, że nie było by oparcia gdzie przyczepić że trzeba by było wiercić dziurę na śrubkę i więcej zachodu niż to warte.
Saro ja myślę, że też powinnaś się wstrzymać z negatywem. Ja zamawiałam 2 przesyłki KURIEREM. Obie były wysłane w poniedziałek, jednak przyszła w czwartek, druga dopiero w piątek. Jak na kuriera to bardzo długo szły, bo normalnie to mi kurierem dochodzi wszystko na 2 dzień (spodziewałam się że we wtorek przyjdą opie paczki)
edit:
Aha, a co do ubranek.
To rzeczywiście, \dzieci już coraz wolniej rosną i coraz dłużej chodzą w ubraniach i ciężej znaleźć coś ładnego i niespranego. Ja kiedyś mogłam wejść do międzynarodowego w dniu kiedy wszystko było po 1 zł i wybrać Gosi łądne niesprane ciuszki a teraz to ciężko coś wybrac nawet w dniu dostawy towaru.
Teraz sobie postanowiłam ,że jak widzę coś ładnego to kupuję nawet jeśli ma duży rozmiar (ostatnio kupiłam śliczną bluzeczkę z rozm. 3-4 latka). Myślę, że to dobre rozwiązanie, żeby kupować z większym wyprzedzeniem, bo jak widzę coś łądnego to kupuję, potem będzie jak znalazł, np ja mam teraz pecha bo wchodzą do międzynarodowego widze albo same ubranka 12-18 msc (czyli za małe) albo 2-3 latka (czyli trochę przyduże) no a właściwego rozmiaru 18-24 msc nie mogę trafić.
Za to mam już pełną półkę tych 2-3 latka;-)