reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

U nas też cykają na potrzeby lokalnej gazety, ale ładne te zdjęcia nie są i nie zamierzam taka wymęczona po porodzie pozować:no:
Zafundujemy małej sesję prywatnie u profesjonalisty, u nas to koszt 200zł.

reklama
U mnie nie ma takiej możliwości- sami sobie pstrykamy :tak: Na szczęście mój przyjaciel jest profesjonalnym fotografikiem, a kuzyn po filmówce i obaj piękne foty robią :-) Już mam obiecaną sesję, a nawet kilka.

Justa jak masz taką możliwość i foty są ładne to pewnie, że rób!

U nas w szpitalu robią zdjęcie zaraz po porodzie jak ważą dziecka (aparat umieszczony jest chyba przy lampie nad wagą i automatycznie robi zdjęcie). Nie powiem, żeby Stasiek ładnie na nim wyszedł, ale napewno naturalnie:-D:-D:-D
A pamiątka fajna, biorąc pod uwagę, że mój mąż był tak zakręcony po porodzie, że zapomniał zrobić zdjęcia:-D

U nas w szpitalu robią zdjęcie zaraz po porodzie jak ważą dziecka (aparat umieszczony jest chyba przy lampie nad wagą i automatycznie robi zdjęcie). Nie powiem, żeby Stasiek ładnie na nim wyszedł, ale napewno naturalnie:-D:-D:-D
A pamiątka fajna, biorąc pod uwagę, że mój mąż był tak zakręcony po porodzie, że zapomniał zrobić zdjęcia:-D

U mnie też takie robią od razu dziecko jeszcze nawet nie jest wytarte dobrze i robią tak że widać godzinę i wagę na wyświetlaczu wagi ,Oczywiście kasują za to ze 40 zeta ale to na szpital idzie więc niech im będzie .
Di gazety też robią do wyborczej dzieciakom , co najlepsze że niekóre ciemne laski nie wiedziały o co chodzi i nie wyrażały zgody , a potem jak im powiedziałam że gazeta to wielkie halo że tez chca :-D

No właśnie u mnie nie ma obowiązku pozowania z dzieckiem do zdjęcia... ale dzięki temu mam super zdjęcia Janka w drugiej dobie życia... wcale nie wygląda na noworodka, patrzy ładnie w obiektyw i sie uśmiecha!!! Jak znajde go na kompie to wstawie na zamknięty :-)

U nas też tylko maluszkom. Jeszcze by tego brakowało, żeby mnie w takim stanie w gazecie publikować

reklama
nie nie mi nie chodzi o jakas tam gazete tylko o profesjonalna sesje zdjeciowa, dokladnie ta firma u nas to robi: first moment - Online Fotolabor, Fotostudio Chemnitz, Babyfotografie, Bilderservice, Keilrahmen, Leinwand, Foto, Digitalfotolabor, Digitalbilder, Digitalfoto, Fotos entwickeln te zdjecia na wielkich plotnach wisza tam u nas w szpitalu, sa cudowne... ja zawsze chcialam zrobic sesje z dzieckiem ale myslalam ze jak bedzie wieksze tak 2-3 miesiace, a tu robia jak ma 3 dni czy cos...taki pierwszy moment lapia

Do góry