reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

napisz pw do Aniam, wysle Ci zaproszenie na zamkniety, bo tam nikt spoza wtajemniczonego klanu nie ma dostepu ;-);-);-)

reklama
Ja o porodzie mysle,ale sie go jakos strasznie nie boje,chyba dlatego ze juz wiem,co mnie czeka:tak: Mam wielka nadzieje,ze trafie na ludzkich lekarzy i normalne polozne;-).Kolezanki moje tez rodzily tu dzieci i byly zadowolone z opieki,wiec mysle ze nie bedzie tak zle;-)

ja jeszcze nie wiem co mnie przy porodzie czeka, ale tez sie nie boje, albo jeszcze sie nie boje, moze blizej porodu zaczne...:-D jak narazie to jestem dobrej mysli i pozytywnie nastawiona:tak:

Iza813 ja też mam taką nadzieję, choć jak nam położna w szkole rodzenia mówiła to maluchy potrafią takie cuda wyczyniać,że np się rączkami pod bródką podeprą i nie ma szans aby przeszły przez kanał rodny.:baffled: Oby nasze maluszki mniej pomysłowe były tylko grzecznie się w czasie porodu ułożyły:blink:

Miałam dziś przemyślenie na temat porodu. Bo miewam w nocy sile skurcze łydki. Jesli skurcze porodowe bolą tak samo to...ojej. Ale pomyślałam sobie, z e jakoś dam radę.Pomyślcie. Każdy człowiek którego widzicie na ulicy został przez kogoś urodzony.

W pierwszej ciąży w ogole nie bałam się porodu... zresztą teraz też sie nie boje. Wychodzilam i nadal wychodze z założenia, że tyle kobiet przede mną urodziło to i ja urodze. Tym bardziej że wystarczy zapytac nasze babcie jak rodziły (a i część mam też) w domu... i co miały robić jak się zacynały problemy? Będzie dobrze!

reklama
Miałam dziś przemyślenie na temat porodu. Bo miewam w nocy sile skurcze łydki. Jesli skurcze porodowe bolą tak samo to...ojej. Ale pomyślałam sobie, z e jakoś dam radę.Pomyślcie. Każdy człowiek którego widzicie na ulicy został przez kogoś urodzony.
ja tam nie wiem, ale mysle ze bola jeszcze bardziej:szok:
zgadza sie, ze kazdego ktos urodzil, ale nie znaczy to, ze ja mam sie tego nie bac. Ja sie boje i to coraz bardziej:-( i tylko dobrze, ze Sz bedzie ze mna (przynajmniej tak narazie planujemy, zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu") bo inaczej bym chyba na zawal zeszla jeszcze przes kwietniem:zawstydzona/y:

Do góry