AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
O właśnie mój pierworodny miał taki kalendarz szczepień jak podała aga2010 minus pneumokoki i meningokoki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie czytałam o tych odtruwaniach po szczepieniu -i jeśli wyjścia nie będzie muszę się temu poważniej przyjrzeć...
Każda się boi... no ale jakoś dzidzia wyjść musi! Ja sobie wkładam do głowy, że to w sumie tylko kilka godzin i po sprawie.
Każda się boi... no ale jakoś dzidzia wyjść musi! Ja sobie wkładam do głowy, że to w sumie tylko kilka godzin i po sprawie.
Jedno, co mnie martwi, to żeby zdążyć załatwić opiekę Kubie, jak pojedziemy do szpitala (a niestety mam kawałek). Mama się śmieje, że w kwietniu to chyba będzie spać na telefonie, ubrana i obuta, z kluczykami do auta w ręku