Moja kuzynka mama dwóch chłopaków zawsze się śmieje że nie ma co panikowac bo i tak tego nie unikniemy to nie denstysta gdzie można nawiać z fotela , tu jak się zacznie nie ma już odwrotu . a dla pocieszenia wam napisze że mam takie kolezanki co rodziły SN i twierdza że gorszy potrafi być ból zęba niż poród
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
I po co ja glupia wchodze na ten watek? Jeszcze bardziej sie denerwuje...
Ja przed pierwszym porodem się nie balam. po pierwsze chcialam miec juz to za sobą, a po drugie nie dokońca wiedzialam czego mam się bac. Teraz staram się jeszcze o tym nie myślec, ale jak pomyślę to....wiem co mnie czeka i chyba się boje. Moja koleżanka rodziła w listopadzie i tez tak miala, zadzwonila do mnie dwa tyg przed terminem i mówi: "Aga...qr*a, boje się jak cholera bo wiem co mnie czeka", aczkolwiek jak ja zadzwonilam do niej już po....to okazalo się,że nie bylo tak źle
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
widze, ze juz porod siedzi kazdej w głowie :-)
Ja o pierwszym porodzie kaos tak nie myslalam jak teraz, w sumie to w ogole jakos nie myslalam o tym i sie nie bałam, teraz za to wiem co moze mnie czekac i mysle czeasto, bardziej chyba nie moge doczekac sie malenstwa.
Powiem Wam jedno, ze mimo tego, ze potworne bole mialam ponad 20 godzin,a potem w koncu urodzilam silami natury tp drugi raz jestem gotowa przejsc przez ten koszmar i w zyciu nie chce cesarki, naturalny porod to cos wspanialego, to uczucie jak malenstwo wychodzi z ciebie a za sekunde mozesz je przytulic - to jest cos niesamowitego :-) ja chce juz urodzic!!!!
Ja o pierwszym porodzie kaos tak nie myslalam jak teraz, w sumie to w ogole jakos nie myslalam o tym i sie nie bałam, teraz za to wiem co moze mnie czekac i mysle czeasto, bardziej chyba nie moge doczekac sie malenstwa.
Powiem Wam jedno, ze mimo tego, ze potworne bole mialam ponad 20 godzin,a potem w koncu urodzilam silami natury tp drugi raz jestem gotowa przejsc przez ten koszmar i w zyciu nie chce cesarki, naturalny porod to cos wspanialego, to uczucie jak malenstwo wychodzi z ciebie a za sekunde mozesz je przytulic - to jest cos niesamowitego :-) ja chce juz urodzic!!!!
sospettosa
Fanka BB :)
Ja już się doczekać nie mogę. Cóż znaczy te kilka godzin męczarni w stosunku do całej reszty życia ...aczkolwiek jestem pierworódką więc nie wiedząc co mnie czeka mogę sobie tak pisać
Katik
...jestem mamą...
Ja już się doczekać nie mogę.
ja juz tez ;-)
Kilka dni temu doszlam do wniosku ze spakuje sobie torbe do szpitala, niech czeka w pogotowiu. Bo jak mnie potem wezmie z zaskoczenia, to pewnie bede tak spanikowana, ze pojade bez niczego
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja sie troszke obawiam jednego,ze jesli tym razem tez urodze sn,to ze moja wagina bedzie luzna
Katik
...jestem mamą...
buahahhaha, wybacz Iza, ale rozwalilas mnie tym tekstemJa sie troszke obawiam jednego,ze jesli tym razem tez urodze sn,to ze moja wagina bedzie luzna
zawsze mozesz poprosic o jakis ciasniejszy scieg jakbys pekla ;-);-);-)
Ale ja tez juz o tym myslalam, czy po porodzie nie okaze sie, ze sa jakies luzy
reklama
Ja sie troszke obawiam jednego,ze jesli tym razem tez urodze sn,to ze moja wagina bedzie luzna
Kiedyś słyszałam takie zarty że tatuś musi dać lekarzowi w łape żeby ten jeden szewek wiecej tam założył