reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

Moja kuzynka mama dwóch chłopaków zawsze się śmieje że nie ma co panikowac bo i tak tego nie unikniemy to nie denstysta gdzie można nawiać z fotela , tu jak się zacznie nie ma już odwrotu . a dla pocieszenia wam napisze że mam takie kolezanki co rodziły SN i twierdza że gorszy potrafi być ból zęba niż poród :-D:tak:

reklama
Witam przyszłe mamy :)
Ja urodziłam synka poprzez cc. Obecnie termin mam na kwiecień i raczej też zapowiada się cc.
pozdrawiam

Ja przed pierwszym porodem się nie balam. po pierwsze chcialam miec juz to za sobą, a po drugie nie dokońca wiedzialam czego mam się bac:tak:. Teraz staram się jeszcze o tym nie myślec, ale jak pomyślę to:shocked2:....wiem co mnie czeka i chyba się boje:sorry2:. Moja koleżanka rodziła w listopadzie i tez tak miala, zadzwonila do mnie dwa tyg przed terminem i mówi: "Aga...qr*a, boje się jak cholera bo wiem co mnie czeka:-D", aczkolwiek jak ja zadzwonilam do niej już po....to okazalo się,że nie bylo tak źle:tak:

widze, ze juz porod siedzi kazdej w głowie :-)
Ja o pierwszym porodzie kaos tak nie myslalam jak teraz, w sumie to w ogole jakos nie myslalam o tym i sie nie bałam, teraz za to wiem co moze mnie czekac i mysle czeasto, bardziej chyba nie moge doczekac sie malenstwa.
Powiem Wam jedno, ze mimo tego, ze potworne bole mialam ponad 20 godzin,a potem w koncu urodzilam silami natury tp drugi raz jestem gotowa przejsc przez ten koszmar i w zyciu nie chce cesarki, naturalny porod to cos wspanialego, to uczucie jak malenstwo wychodzi z ciebie a za sekunde mozesz je przytulic - to jest cos niesamowitego :-) ja chce juz urodzic!!!!

Ja już się doczekać nie mogę. Cóż znaczy te kilka godzin męczarni w stosunku do całej reszty życia :)...aczkolwiek jestem pierworódką więc nie wiedząc co mnie czeka mogę sobie tak pisać :)

Ja sie troszke obawiam jednego,ze jesli tym razem tez urodze sn,to ze moja wagina bedzie luzna:zawstydzona/y::sorry2::no:
buahahhaha, wybacz Iza, ale rozwalilas mnie tym tekstem :-D:-D:-D
zawsze mozesz poprosic o jakis ciasniejszy scieg jakbys pekla ;-);-);-)

Ale ja tez juz o tym myslalam, czy po porodzie nie okaze sie, ze sa jakies luzy :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry