reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

Moja kuzynka mama dwóch chłopaków zawsze się śmieje że nie ma co panikowac bo i tak tego nie unikniemy to nie denstysta gdzie można nawiać z fotela , tu jak się zacznie nie ma już odwrotu . a dla pocieszenia wam napisze że mam takie kolezanki co rodziły SN i twierdza że gorszy potrafi być ból zęba niż poród :-D:tak:

reklama
Witam przyszłe mamy :)
Ja urodziłam synka poprzez cc. Obecnie termin mam na kwiecień i raczej też zapowiada się cc.
pozdrawiam

Ja przed pierwszym porodem się nie balam. po pierwsze chcialam miec juz to za sobą, a po drugie nie dokońca wiedzialam czego mam się bac:tak:. Teraz staram się jeszcze o tym nie myślec, ale jak pomyślę to:shocked2:....wiem co mnie czeka i chyba się boje:sorry2:. Moja koleżanka rodziła w listopadzie i tez tak miala, zadzwonila do mnie dwa tyg przed terminem i mówi: "Aga...qr*a, boje się jak cholera bo wiem co mnie czeka:-D", aczkolwiek jak ja zadzwonilam do niej już po....to okazalo się,że nie bylo tak źle:tak:

widze, ze juz porod siedzi kazdej w głowie :-)
Ja o pierwszym porodzie kaos tak nie myslalam jak teraz, w sumie to w ogole jakos nie myslalam o tym i sie nie bałam, teraz za to wiem co moze mnie czekac i mysle czeasto, bardziej chyba nie moge doczekac sie malenstwa.
Powiem Wam jedno, ze mimo tego, ze potworne bole mialam ponad 20 godzin,a potem w koncu urodzilam silami natury tp drugi raz jestem gotowa przejsc przez ten koszmar i w zyciu nie chce cesarki, naturalny porod to cos wspanialego, to uczucie jak malenstwo wychodzi z ciebie a za sekunde mozesz je przytulic - to jest cos niesamowitego :-) ja chce juz urodzic!!!!

Ja już się doczekać nie mogę. Cóż znaczy te kilka godzin męczarni w stosunku do całej reszty życia :)...aczkolwiek jestem pierworódką więc nie wiedząc co mnie czeka mogę sobie tak pisać :)

Ja sie troszke obawiam jednego,ze jesli tym razem tez urodze sn,to ze moja wagina bedzie luzna:zawstydzona/y::sorry2::no:
buahahhaha, wybacz Iza, ale rozwalilas mnie tym tekstem :-D:-D:-D
zawsze mozesz poprosic o jakis ciasniejszy scieg jakbys pekla ;-);-);-)

Ale ja tez juz o tym myslalam, czy po porodzie nie okaze sie, ze sa jakies luzy :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry