reklama
Ja nie wiem jak Wy moje drogie -ale ja w kwietniu -8go albo 15go (bo to czwartek i mój gin ma dyżur:-)) zaczynam rodzić, ubieram się, jadę do szpitala i ciach bach rodzę zdrowiutką, różowiutką córeczkę;-)
Noooo to plan już mam i teraz TYLKO go zrealizować
Czy się udało opowiem ze szczegółami:-):-):-)
. Nie zostałąm nacięta, miałam tylko jeden szew bo byłam lekko optarta. Po trzech godzinach od porodu byłam na nogach.
Jestes kolejną osobą mającą wykupioną położna która nie została nacięta , widać troszkę kaski czyni cuda Jesli bym miała rodzić SN to tylko ze swoją połozną
Jestes kolejną osobą mającą wykupioną położna która nie została nacięta , widać troszkę kaski czyni cuda
Coś w tym jest
Chociaż na sali leżały ze mną dwie dziewczyny, które nie miały opłaconych położnych i nie zostały nacięte. Znowu większość moich koleżanek miała wykupione położne i większość została nacięta. Także są też wyjątki.
Ja mimo wszystko wolałabym jednak zostać naciętą "pod kontrolą", niż popękać we wszystkie kierunki świata
Ja nie wiem jak Wy moje drogie -ale ja w kwietniu -8go albo 15go (bo to czwartek i mój gin ma dyżur:-)) zaczynam rodzić, ubieram się, jadę do szpitala i ciach bach rodzę zdrowiutką, różowiutką córeczkę;-)
Bardzo dobry plan Mam taki sam, z tą różnicą, że ciach bach i urodzę różowiutkiego synka ( o ile do kwietnia mu siusiak nie zniknie;-)). Tym razem chcę pobić swój rekord i uwinąć się w dwie godziny
Bardzo dobry plan Mam taki sam, z tą różnicą, że ciach bach i urodzę różowiutkiego synka ( o ile do kwietnia mu siusiak nie zniknie;-)). Tym razem chcę pobić swój rekord i uwinąć się w dwie godziny
O chłopca się spodziewasz bo wiesz tu same baby na tym forum
Ja dowiem się 16go ale pewnie tez drugie jajka
aga002
Fanka BB :)
jak ja twojego i to takiego posta przegapiłam
plan wręcz idealny a małą 13x13 poinformowałaś czy zamierzasz ją wziąć z zaskoczenia
jak ja twojego i to takiego posta przegapiłam
plan wręcz idealny a małą 13x13 poinformowałaś czy zamierzasz ją wziąć z zaskoczenia
Mała 13x13 jest uświadamiana że do kwietnia 8go albo 15go ma spokojnie w brzuszku siedzieć -po Jej wyskokach widzę że skłania się ku 15:-) co się dziwić -mamusi też nie było śpieszno -bo wygodnie, ciepło, żarcie rurą podawane non stop -a nie od łaski jak mama cyca wyciągnie
Ta część planu więc omówiona;-)
Co do tego szybko -cóż... no jeszcze nie wie ale póki co nie chcę małej stresować jakoś sprytem muszę zadziałać... na "choć masz" raczej nie zareaguje przed pierwszym rokiem życia
Ale mam jeszcze czas żeby to dopracować
reklama
Ella1
Fanka BB :)
A ja jestem znów na etapie "Jaki szpital wybrać?" Waham się i waham.. Co baba to opinia i bądź tu człowieku mądry wiadomo, że bez dodatkowej kasy się nie obejdzie ale i tak to nic nie gwarantuje Dobrze, że chociaż Ł się zdecydował "rodzić" ze mną, przynajmniej nie będę tam sama