reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

no i wlasnie taki porod co miala tosia to co druga dziewczyna tutaj ma, moje znajome to samo opowiadaja, takze u mnie na 100 % ZZO, wiem tylko ze u jednych trwa dluzej u innych krocej...

reklama
Ja nie wiem jak Wy moje drogie -ale ja w kwietniu -8go albo 15go (bo to czwartek i mój gin ma dyżur:-)) zaczynam rodzić, ubieram się, jadę do szpitala i ciach bach rodzę zdrowiutką, różowiutką córeczkę;-):tak:

Noooo to plan już mam i teraz TYLKO go zrealizować:-D:-D:-D:-D

Czy się udało opowiem ze szczegółami:-):-):-)

. Nie zostałąm nacięta, miałam tylko jeden szew bo byłam lekko optarta. Po trzech godzinach od porodu byłam na nogach.

Jestes kolejną osobą mającą wykupioną położna która nie została nacięta , widać troszkę kaski czyni cuda:tak: Jesli bym miała rodzić SN to tylko ze swoją połozną

Jestes kolejną osobą mającą wykupioną położna która nie została nacięta , widać troszkę kaski czyni cuda:tak:

Coś w tym jest :cool:
Chociaż na sali leżały ze mną dwie dziewczyny, które nie miały opłaconych położnych i nie zostały nacięte. Znowu większość moich koleżanek miała wykupione położne i większość została nacięta. Także są też wyjątki.
Ja mimo wszystko wolałabym jednak zostać naciętą "pod kontrolą", niż popękać we wszystkie kierunki świata:sorry:

Ja nie wiem jak Wy moje drogie -ale ja w kwietniu -8go albo 15go (bo to czwartek i mój gin ma dyżur:-)) zaczynam rodzić, ubieram się, jadę do szpitala i ciach bach rodzę zdrowiutką, różowiutką córeczkę;-):tak:

Bardzo dobry plan:tak::-D Mam taki sam, z tą różnicą, że ciach bach i urodzę różowiutkiego synka ( o ile do kwietnia mu siusiak nie zniknie;-)). Tym razem chcę pobić swój rekord i uwinąć się w dwie godziny:-D

Bardzo dobry plan:tak::-D Mam taki sam, z tą różnicą, że ciach bach i urodzę różowiutkiego synka ( o ile do kwietnia mu siusiak nie zniknie;-)). Tym razem chcę pobić swój rekord i uwinąć się w dwie godziny:-D

O chłopca się spodziewasz bo wiesz tu same baby na tym forum :-D
Ja dowiem się 16go ale pewnie tez drugie jajka :-D

Noooo to plan już mam i teraz TYLKO go zrealizować:-D:-D:-D:-D

Czy się udało opowiem ze szczegółami:-):-):-)

jak ja twojego i to takiego :-p:-pposta przegapiłam :-D:-D
plan wręcz idealny a małą 13x13 poinformowałaś czy zamierzasz ją wziąć z zaskoczenia :-D:-D

jak ja twojego i to takiego :-p:-pposta przegapiłam :-D:-D
plan wręcz idealny a małą 13x13 poinformowałaś czy zamierzasz ją wziąć z zaskoczenia :-D:-D

Mała 13x13 jest uświadamiana że do kwietnia 8go albo 15go ma spokojnie w brzuszku siedzieć -po Jej wyskokach widzę że skłania się ku 15:-) co się dziwić -mamusi też nie było śpieszno -bo wygodnie, ciepło, żarcie rurą podawane non stop -a nie od łaski jak mama cyca wyciągnie:confused2:

Ta część planu więc omówiona;-)

Co do tego szybko -cóż... no jeszcze nie wie ale póki co nie chcę małej stresować:sorry: jakoś sprytem muszę zadziałać... na "choć masz" raczej nie zareaguje przed pierwszym rokiem życia:confused2:

Ale mam jeszcze czas żeby to dopracować:tak:

reklama
A ja jestem znów na etapie "Jaki szpital wybrać?" Waham się i waham..:eek: Co baba to opinia i bądź tu człowieku mądry :sorry: wiadomo, że bez dodatkowej kasy się nie obejdzie ale i tak to nic nie gwarantuje :confused2: Dobrze, że chociaż Ł się zdecydował "rodzić" ze mną, przynajmniej nie będę tam sama :rolleyes2:

Do góry